15/01/11 - 16:37

«Δεν είμαι χαζός!»

Ο Μανόλο Χιμένεθ επανέλαβε ότι δεν είναι χαζός και ότι ξέρει πού φτάνει το πορτοφόλι της ΑΕΚ στις μεταγραφές.

«Δεν είμαι χαζός!»
42.776views 0shares

«Επαναλαμβάνω, δεν είμαι χαζός. Ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα, αλλά το σημαντικό είναι να αξιολογήσουμε αυτό που έχουμε. Είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν, αλλά είπαμε πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Να γνωρίζουμε τι μπορούμε να φέρουμε», τόνισε για τα μεταγραφικά και πρόσθεσε για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά τη νίκη πρέπει να την κυνηγήσεις. Ευτυχώς τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς αρχίζουν να φαίνονται, με ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα, χωρίς όμως αποτελέσματα, και άλλο ένα απέναντι στον Πανσερραϊκό, που ήμασταν αποτελεσματικοί», δήλωσε ο Χιμένεθ, αναφερόμενος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης και συνέχισε:

«Εμείς στο γήπεδο πρέπει να τα δίνουμε όλα. Μερικές φορές τα πράγματα ίσως εξελιχθούν καλά, άλλες όχι, αλλά ο επαγγελματισμός που έχουμε μας υποχρεώνει να κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Οι απουσίες της Ένωσης μπορεί να προβληματίζουν τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά δεν θέλησε να μιλήσει για αυτές. «Θα μιλήσουμε γι’ αυτούς που είναι εδώ. Εχουμε τρεις αγώνες σημαντικούς μέσα σε οκτώ μέρες κι αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας. Οι απουσίες βεβαίως είναι εκεί και είναι σημαντικές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πολλές απουσίες, αλλά νομίζω είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει εδώ και καιρό».