Facebook Pixel Καραγκούνη πες αλεύρι, ο Σωκράτης σε γυρεύει
| 2011-07-18 08:11:00

Καραγκούνη πες αλεύρι, ο Σωκράτης σε γυρεύει

Καραγκούνη πες αλεύρι, ο Σωκράτης σε γυρεύει

Ο Καραγκούνης, ίσως βλέποντας ότι τη νέα σεζόν θα συνεχίσει όπως φέτος, δηλαδή αναπληρωματικός του αναπληρωματικού στον Παναθηναϊκό, προσπάθησε να μπει στην επικαιρότητα. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Με μια… βαθυστόχαστη δήλωση μετά από μία ήττα της ομάδας του σε φιλικό με την... πανίσχυρη Κολονία.

«Φόρτσα Σέρχιο, όλοι με το Περού είμαστε. Ο άνθρωπος έφυγε με μια ήττα στην Ριζούπολη και εμείς όλοι λούζερ! Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε και οι άλλοι να πάνε να γίνουν πρωταθλητές Ευρώπης», ήταν τα λόγια του συμπαθούς Καραγκούνη με αφορμή την πρόκριση του Περού, του Μαρκαριάν, στο Κόπα Αμέρικα.

Μιλάμε για… μεγάλη δήλωση. Τη δήλωση της 15ετίας στην οποία ο Παναθηναϊκός βλέπει την πλάτη του Ολυμπιακού, με εξαίρεση δύο σεζόν, εκείνη του Δούρου κι εκείνη του Πατέρα. Κι αν το 2004 ο διεθνής μας άσος ήταν στην Ίντερ (2 συμμετοχές ως βασικός στο Καμπιονάτο εκείνη την χρονιά), φαντάζομαι ότι έζησε πολύ καλά τον… μεγαλειώδη τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός πέρσι επέστρεψε στους τίτλους, μετά από άλλη μία εξαετία κυριαρχίας του Ολυμπιακού.

Τέλος πάντων, θα πρέπει να τον καταλάβουμε όλοι μας τον Καραγκούνη και να μην εκνευριζόμαστε με τέτοιες… φοβερές και τρομερές δηλώσεις. Τα ψυχικά τραύματα που προκάλεσε στο παιδί η παρουσία του Σ. Κόκκαλη επί τόσα χρόνια στο τιμόνι της μεγαλύτερης αθλητικής παράταξης του τόπου, μπορούν να δικαιολογήσουν τα πάντα. Είναι αυτό που βλέπαμε στις παλιές ελληνικές ταινίες, «ο γιατρός έχει πει να σου λέμε πάντα ναι».

Και δυστυχώς για τον… τυπάρα και τους υπόλοιπους… τυπάρες, το έργο συνεχίζεται και με την αποχώρηση του Σ. Κόκκαλη. Οπότε, σε λίγα χρόνια ο επόμενος Καραγκούνης, ξέρω εγώ ο Τζόρβας, μπορεί να δηλώσει στον… ιστορικό του μέλλοντος, «ο Ολυμπιακός κι ο Βόλος να νικάνε και οι άλλοι να πάνε να…».

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags