Facebook Pixel Βγάλτε του εισιτήρια για να ’ρθει…
| 2011-07-18 08:30:00

Βγάλτε του εισιτήρια για να ’ρθει…

Βγάλτε του εισιτήρια για να ’ρθει…

Αύριο το πρωί θα ήταν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Σάντσες, αν υπήρχε συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τη Βαλανσιέν. Σκέφτεται το ίδιο και ο πρόεδρος των Γάλλων;

Ο διεθνής Κολομβιανός αμυντικός μέσος βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Αργεντινή και περιμένει ειδοποίηση από τη Γαλλία, προκειμένου να μεταβεί και να συζητήσει για το μέλλον του. Πώς το φαντάζεται; Μόνο στον Ολυμπιακό

«Στην τελευταία επικοινωνία που είχα με τον μάνατζερ μου με ενημέρωσε ότι ο Ολυμπιακός καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να με αποκτήσει και πως το πιθανότερο είναι να επιστρέψω απευθείας από εδώ (Αργεντινή) στη Γαλλία για να κουβεντιάσω με τη διοίκηση και να πάρουμε την απόφασή μας.

Μέχρι την ώρα που μιλάμε δεν έχω κάποια ενημέρωση από τη Βαλενσιέν. Είμαι εδώ στην Αργεντινή και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να δούμε τι θα κάνουμε. Μου είπαν ότι σήμερα, το αργότερο αύριο, θα με ενημερώσουν. Αν τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο θα με καλέσουν να πάω στη Γαλλία για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το μέλλον μου.

Αν δεν υπάρχει προσέγγιση με τον Ολυμπιακό ή αν έχουνε αποφασίσει να περιμένουν κι άλλο για να έρθουν προτάσεις, τότε θα μου δώσουν την άδεια να φύγω άμεσα για διακοπές. Χρειάζομαι ξεκούραση, αφού δεν έχω σταματήσει καθόλου μέχρι τώρα», σχολίασε μέσω του «Πρωταθλητή» ο διεθνής άσος.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι αν ήταν στο χέρι του, θα ερχόταν στην Ελλάδα αύριο το πρωί. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα τις τελευταίες μέρες. Εγώ έχω πει που θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου. Το ξέρουν στην Βαλενσιέν ότι το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό. Αν είχα τη δυνατότητα της επιλογής, θα ερχόμουν αύριο κιόλας στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του, με τους Πειραιώτες να περιμένουν την οριστική απάντηση του Ντεκουριέρ, προκειμένου να μάθουν αν θα προχωρήσει ή όχι η μεταγραφή του Σάντσες ή να στραφούν, οριστικά, σε άλλες λύσεις.

Άλλωστε, φαίνεται ότι και ο Βαλβέρδε δεν… καίγεται τόσο πολύ για τον συγκεκριμένο παίκτη, αν και θέλει να αποκτηθεί ένας ακόμα αμυντικός μέσος λόγω των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όχι ότι δεν τον θέλει στην ομάδα, αλλά μετά από τόσο καιρό διαπραγματεύσεων, φαίνεται ότι και ο Ισπανός κουράστηκε να περιμένει. Το θέμα, πάντως, όπως λένε από το Λιμάνι, αναμένεται να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags