Facebook Pixel Χτυπάνε καμπάνες…
| 2011-07-18 08:38:00

Χτυπάνε καμπάνες…

Χτυπάνε καμπάνες…

Ο Νικόλας Βασιλαράς κάνει από το Κίτσμπουελ την αποτίμηση των όσων είδε στα φιλικά του Παναθηναϊκού και γράφει στο blog του για την μεγάλη... ανηφόρα που έχει να ανεβεί η ομάδα!

Όπως μετά το πρώτο φιλικό με την Λεχ είπαμε ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού παραήταν καλή σε σχέση με αυτά που περιμέναμε, έτσι και τώρα το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο: Οι πράσινοι έχουν να ανέβουν μεγάλη ανηφόρα και κάθε άλλο παρά έτοιμοι δείχνουν γι’ αυτό.

Ο Παναθηναϊκός θέλει δουλειά, θέλει όμως και παίκτες καθώς με τέτοια αποψίλωση που έχει γίνει στο ρόστερ δεν πάει πουθενά. Είναι στιγμές που σου δίνει την εντύπωση ότι θέλει αλλά δεν μπορεί. Όπως λόγου χάρη στο τελευταίο φιλικό με τους Γερμανούς. Όταν δηλαδή πέρσι ξεκίναγες με φορ τον Σισέ και τώρα έπαιξε στη θέση του ο Κλέιτον πως να μπορέσεις δηλαδή;

Χωρίς σέντερ φορ έπαιζε στην ουσία η ομάδα, αφού ο Βραζιλιάνος συνήθως βολόδερνε στο κέντρο. Λες και είσαι η… Μπαρτσελόνα! Μα γίνονται αυτά; Όταν αντί του Ζιλμπέρτο Σίλβα σε ρόλο κόφτη έπαιξε ο Μπιάρμσμιρ τι απαιτήσεις να έχεις και πώς να βγει μπροστά η μπάλα; Και καλά εκεί κουτσά στραβά θα τα μπαλώσεις με τον Σιμάο και τον Βιτόλο κι ας χάνεις σε ποιότητα. Μπροστά τι γίνεται; Εκεί που με το ζόρι θα βρεις παίκτη που να πατάει περιοχή. Ακόμη και ο Μαρίνος το πέναλτι που πήρε εκτός ήταν, μην κοιτάτε που ήταν χαλαρός λόγω φιλικού ο διαιτητής και δεν το είδε. Δεν πάτησε καν μέσα το παιδί!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags