18/07/11 - 09:10

Απέφυγαν την κοσμοσυρροή στο "Ελ. Βενιζέλος"...

Στην Αθήνα έφτασε ο Τοτσέ μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Λόγω ώρας, δεν βρέθηκε κόσμος στο αεροδρόμιο...  

Απέφυγαν την κοσμοσυρροή στο "Ελ. Βενιζέλος"...
34.745views 0shares

Φυσικά, κάνουμε χιούμορ όσον αφορά την προσέλευση κόσμου που δεν υπήρχε, καθώς ο παίκτης δεν είναι ακριβώς αυτό που είχε ο κόσμος στο μυαλό του για τον αντικαταστάτη του Σισέ. Και μεσημεράκι, δηλαδή, να έφτανε στην Ελλάδα (πολύ περισσότερο τώρα που πάτησε στη χώρα μας στις 4.30 τα χαράματα), μόνο κατά τύχη θα συναντούσε φίλο του Παναθηναϊκού στο "Ελ. Βενιζέλος"...

Ο Ισπανός επιθετικός, στο πρόσωπο του οποίου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βλέπει τον παίκτη που μπορεί να αντικαταστήσει τον Γάλλο στράικερ στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού, αναμένεται το πρωί της Δευτέρας να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα από τα αποτελέσματα, θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γόντικα και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι". Και, φυσικά, θα τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα μαζί με τους συνεργάτες του για να ακολουθήσει ο 28χρονος φορ για δύο εβδομάδας. Προκειμένου να φτάσει τα επίπεδα της φυσικής κατάστασης των συμπαικτών του.

Αν και με βάση τα χιλιόμετρα που έκαναν στο Κίτσμπουελ οι "πράσινοι", δεν πρέπει να βρίσκεται και πολύ πίσω... Εντός της ημέρας, άλλωστε, αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Κουίνσι, προκειμένου να περάσει κι αυτός από ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει τον δανεισμό του από την Αλ Σάαντ.

Δύο κινήσεις που, αν μη τι άλλο, ενισχύσουν επιθετικά την ομάδα, αν και μένει να δούμε τι... ψάρια πιάνουν αμφότεροι...