Facebook Pixel Ανέβαζουν ρυθμό και... επιστρέφουν!
| 2011-07-18 13:07:00

Ανέβαζουν ρυθμό και... επιστρέφουν!

Ανέβαζουν ρυθμό και... επιστρέφουν!

Ρυθμό ανεβάζουν συνεχώς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Συνεχίζει τη θεραπεία ο Φέισα, βελτίωση για «Φέτφα» και ατομικό για Μέλμπεργκ, Ρόμενταλ.
 

Την καθιερωμένη ώρα (12:30 ώρα Ελλάδος) ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να... εμπλουτίζει το πρόγραμμα με νέα άσκηση τακτικής, δείγμα του πλουραλισμού που υπάρχει στη φετινή προετοιμασία των Πειραιωτών.

Το πρώτο μισό της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης (τρέξιμο, κορόιδο, αντοχή), ενώ στα τελευταία 45' ο Βάσκος προπονητής υπέβαλε τους ποδοσφαιριστές του σε άσκηση εκτέλεσης κόρνερ και δημιουργία επιθέσεων, η οποία πάντως είχε στόχο τη βελτίωση της τακτικής.

Καλύτερα ο Φέισα, «φορτσάρει» ο Φετφατζίδης

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Λιουμπομίρ Φέισα συνεχίζει ομαλά την αποκατάστασή του με ειδική θεραπεία στο ξενοδοχείο, ενώ η κατάστασή του είναι κάθε μέρα και καλύτερη.
Ο Σέρβος αναμένεται να είναι έτοιμος στο β' στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Βαλβέρδε.

Παράλληλα, ο Γιάννης Φετφατζίδης ακολουθεί ασκήσεις ενδυνάμωσης, βελτιώνεται συνεχώς η κατάστασή του, το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί στο γυμναστήριο με την υπόλοιπη ομάδα και την Τρίτη θα ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα.

Τέλος, οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ ακολούθησαν ακόμα μια φορά ατομικό πρόγραμμα, αφού είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Αξίζει ωστόσο, να σημειωθεί πως το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο αλλά θα ακολουθήσουν ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags