Facebook Pixel Ήρθαν κάτι φίλοι του από τον Πανσερραϊκό…
| 2011-01-15 17:17:00

Ήρθαν κάτι φίλοι του από τον Πανσερραϊκό…

Ήρθαν κάτι φίλοι του από τον Πανσερραϊκό…

Μπορεί στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης να ξεκαθάρισε δημόσια τις προάλλες ότι «μεταγραφές τέλος», αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν κινούνται μεταγραφικά.

Τρανό παράδειγμα είναι ο σημερινός αγώνας των «ερυθρολεύκων» με τον Πανσερραϊκό στο Φάληρο (17:15 ΝΕΤ). Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ακόμα μία ομάδα στην Σούπερ Λίγκα στην οποία αγωνίζονται παίκτες που παρακολουθεί στενά.

Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ομάδα των Σερρών παίζουν βασικοί και δύο παίκτες των Πειραιωτών ως δανεικοί, ο Παπάζογλου και ο Σουμπίνιο.

Σήμερα στο «Καραϊσκάκη» θα παίξουν, λοιπόν, τόσο ο Γεωργιάδης όσο και ο Ανάκογλου και από τον Πειραιά δε κρύβουν ότι θα έχουν στραμμένα τα βλέμματα πάνω στους δύο συγκεκριμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται, άλλωστε, για δύο ταλαντούχα Ελληνόπουλα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και που απασχολούν ιδιαιτέρως τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο πλαίσιο του… παιδομαζώματος που θέλει να επιχειρήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εγχώρια αγορά.

Και αν δεν γίνει κίνηση τώρα το Γενάρη, όπως ξεκαθάρισε το αφεντικό του συλλόγου, δεν αποκλείεται να γίνει κάτι το καλοκαίρι. Εξάλλου, για τους δύο ποδοσφαιριστές υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες (για τον Γεωργιάδη έντονο από την ΑΕΚ) και ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κάνει από τώρα τις κινήσεις του είτε για τις περιπτώσεις που προαναφέραμε, είτε για παρόμοιες άλλων νεαρών παικτών (βλ. Φορτούνη, Βασιλακάκη, Τάτο) προκειμένου να διασφαλίσει τα δικαιώματά τους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags