Facebook Pixel «Ό,τι ζητήσει ο Μπόλονι!»
| 2011-07-18 13:47:00

«Ό,τι ζητήσει ο Μπόλονι!»

 «Ό,τι ζητήσει ο Μπόλονι!»

Σε όλα «ναι» λέει ο Χρήστος Ιντζίδης και δεν εκφράζει αντιρρήσεις! Ο νεαρός άσος ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνισθεί σε οποιαδήποτε θέση του ζητήσει ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς τον ενδιαφέρει μόνο να παίζει. Όσο για το ενδεχόμενο δανεισμού; Δεν έχει κανένα πρόβλημα…

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για την προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν αρκετά καλά. Προπονηθήκαμε για μια εβδομάδα στην Ελλάδα και εκεί ήμασταν αρκετοί νέοι. Ο προπονητής έπρεπε να διαλέξει και με πήρε στην Ολλανδία. Πολλές προπονήσεις και αρκετό τρέξιμο. Μας το είχε πει ο προπονητής… Πολύ δουλειά, πολύ τρέξιμο. Για μένα αυτή είναι μια πρώτη δικαίωση και χαρά. Από μικρός είχα στο μυαλό μου να φτάσω σ' αυτό το επίπεδο, και με τη δουλειά έκανα ένα βήμα. Αλλά μόνο ένα. Έχω δρόμο ακόμα για να φτάσω να μείνω εδώ».

Για την συμμετοχή του στα φιλικά: «Όταν ξεκίνησε η προετοιμασία η σκέψη μου ήταν να δουλέψω για να πάρω ευκαιρία και να δείξω. Δόξα τω Θεό ο προπονητής με έβαλε σε δυο φιλικά. Έμαθα πως είπε και κάποια καλά σχόλια και τον ευχαριστώ. Είναι τιμή μου που ασχολήθηκε μαζί μου».

Για το ενδεχόμενο δανεισμού του: «Αυτό θα το αποφασίσει η ομάδα, λαμβάνεται η καλύτερη απόφαση και για την ομάδα και για το προπονητή, αλλά και για μένα ή τον κάθε νέο ποδοσφαιριστή».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Τόσα χρόνια η θέση μου ήταν στο κέντρο της άμυνας. Με ξάφνιασε η απόφαση του προπονητή. Η θέση του χαφ είναι πιο σύνθετη απ' ότι στο κέντρο της άμυνας. Δεν ξέρω αν αυτό είναι οριστικό, εμένα δε με ενοχλεί. Εγώ θέλω να παίξω στην ομάδα και θέλω να το κάνω από όποιο πόστο μπορώ».

Για τον Κοντρέρας αλλά και τον Γκαρσία: «Για μένα ο Κοντρέρας από θέμα κατάρτισης και μυαλού, είναι υπόδειγμα. Θα ήθελα να παίξω κοντά του και αυτό διότι νιώθω πιο οικεία στη θέση. Αλλά θα ήθελα να έπαιζα και με τους δυο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags