Facebook Pixel Έτσι θα τον «φτιάξει»
| 2011-07-18 15:22:00

Έτσι θα τον «φτιάξει»

Έτσι θα τον «φτιάξει»

Το μεγάλο στοίχημα φέτος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι η καθιέρωση και η απογείωση της καριέρας του Γιάννη Φετφατζίδη.

Όμως για να συμβεί αυτό, χρειάζεται προσεκτική δουλειά και συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον «Φέτφα» γιατί πιστεύει πάρα πολύ στο ταλέντο του και το έχει δείξει πέρυσι, όταν αποφάσισε να τον ρίξει στα... βαθιά. Ο «τσινγκούρι» ξέρει ωστόσο, ότι δεν πρέπει να βάλει το μαχαίρι στο... λαιμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, αφού ξέρει ότι χρειάζονται ακόμη ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνει για να είναι έτοιμος να γίνει βασικός και αναντικατάστατος -όπως μπορεί- στον Ολυμπιακό.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι θέλει να δουλέψει τις αδυναμίες του. Να δουλέψει στο μαρκάρισμα, στη φυσική του κατάσταση και εν γένει να βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής, χτίζοντας πάνω στο ταλέντο με το οποίο τον έχει προικίσει η φύση.

Ο Βαλβέρδε πάντως, έχει τον νου στον Φετφατζίδη και όπως έλεγε και στους συνεργάτες του, χρειάζεται ειδική προσαρμογή -εξ ου και το ατομικό πρόγραμμα που κάνει στο Ζέεφελντ- για να μη βγάλει τραυματισμούς, αφού βρίσκεται σε «τρυφερή» ηλικία και έχει ιδιαίτερο σωματότυπο.

Έτσι, ο «Φέτφα» αναμένεται να ακολουθήσει ανάλογα ατομικά... sessions και κατά τη διάρκεια της περιόδου, προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να γίνει πιο δυνατός και εκρητικός στο παιχνίδι του. Και όσοι ξέρουν, λένε πως το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags