Facebook Pixel «Είναι καλύτερος από τον Κουτσιανικούλη!»
| 2011-07-18 15:52:00

«Είναι καλύτερος από τον Κουτσιανικούλη!»

«Είναι καλύτερος από τον Κουτσιανικούλη!»

Το εγκώμιο του Γιώργου Γεωργιάδη έπλεξε ο Κώστας Μαλιούφας! «Είναι καλύτερος με τη μπάλα στα πόδια, τεχνίτης», δήλωσε ο άνθρωπος που πήγε για πρώτη φορά τον 15χρονο τότε πρώην άσο του Πανσερραϊκού στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Libero 107.4»

Για τον Γιώργο Γεωργιάδη:

«Ο Γιώργος ήρθε σε ηλικία 15 ετών. Από τότε είχε ξεχωρίσει παρά το γεγονός ότι ήταν μικροκαμωμένος. Μέσα στα 3-4 χρόνια που έμεινε στον ΠΑΟΚ, είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του, αλλά έφυγε για άλλους λόγους».

Για την σύγκριση με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη:

«Τον έχω ζήσει και έχει πολύ καλά στοιχεία. Καλύτερα από αυτά του Κουτσιανικούλη. Είναι καλύτερος με τη μπάλα στα πόδια, τεχνίτης και νομίζω ότι αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στον Πανσερραϊκό, «ψήθηκε». Σίγουρα είναι διαφορετική η φανέλα του ΠΑΟΚ. Πιστεύω όμως ότι θα ανταποκριθεί, γιατί ήταν και ένα στοίχημα και για τον ίδιο να επιστρέψει. Εκανε πολύ καλά παιχνίδια πέρσι, κλήθηκε και στην εθνική ομάδα και νομίζω ότι επιστρέφει πιο έμπειρος στον ΠΑΟΚ».

Για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Αυτός ο προπονητής, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τους νεαρούς παίκτες. Πρέπει όμως και αυτοί να καταλάβουν ότι, θα πρέπει να ιδρώσουν πάρα πολύ για να βρίσκονται στο ρόστερ. Περίμενα περισσότερα».

Για την εικόνα του Δικεφάλου στα φιλικά ως τώρα:

«Πρέπει να δουλέψει πολύ ακόμα. Εκεί που βλέπαμε ότι ο αντίπαλος για να κάνει ευκαιρία θα έπρεπε να κάνει αίτηση, βλέπουμε πλέον ότι η ομάδα είναι ευάλωτη αμυντικά. Δεν έχουν δέσει και τα χαφ μεταξύ τους στο κέντρο. Η ομάδα πρέπει να βρει άμεσα λύσεις, γιατί υπάρχει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προκριθεί για πολλούς λόγους αλλά και για οικονομικούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags