Facebook Pixel «Τα λεφτά για να μας τα δώσουν πού θα τα βρούν;»
| 2011-07-19 09:35:00

«Τα λεφτά για να μας τα δώσουν πού θα τα βρούν;»

«Τα λεφτά για να μας τα δώσουν πού θα τα βρούν;»

Εντύπωση προκάλεσε στον πρόεδρο της Βιτόρια Σετουμπάλ, Φερνάντο Ολιβέιρα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ζεκά. Και μάλιστα, αναρωτήθηκε αν στο τριφύλλι έχουν λεφτά για... αγορές, αφού όπως είπε έμαθε πώς ξεπουλάνε!

Ο ισχυρός άνδρας της πορτογαλικής ομάδας μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» για τον 22χρονο άσο που έχει συμβόλαιο με τη Σετουμπάλ και τόνισε πως δεν έχουν δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

«Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουμε πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον παίκτη. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013. Πάντως πείτε και σε εμένα εσείς που τα ξέρετε καλύτερα. Στον Παναθηναϊκό ξεπουλάνε για να βγάλουν τη σεζόν. Τα λεφτά για να μας τα δώσουν πού θα τα βρούν;», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό ομολογώ δεν το γνώριζα. Αν έχουν τόσα χρήματα, τους περιμένουμε να μιλήσουμε. Δεν θέλω να μιλήσω για ποσά, αυτές είναι κουβέντες μεταξύ διοικήσεων. Πραγματικά γελάω με αυτά που ακούω. Αν τα έχετε, γιατί όχι; Πάντως, αν ακούστηκε πως ζητάμε επταψήφιο νούμερο, είναι ψέμα. Αν είχα έναν Σισέ στη Σετούμπαλ, δεν θα είχαμε πια χρέη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags