Facebook Pixel «Θα περάσουμε στα πλέι οφ!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-19 15:33:00

«Θα περάσουμε στα πλέι οφ!»

«Θα περάσουμε στα πλέι οφ!»

Την πεποίθηση του πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ, είτε αντιμετωπίσει την Βαλερένγκα ή την Μίκα, εξέφρασε ο Ντιέγκο Αρίας. Τι είπε για την αποχώρηση Βιτόλο...

«Ήταν δύο εβδομάδες πάρα πολύ σκληρές. Έγινε εκπληκτική δουλειά και αισθανόμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά. Πιστεύω ότι έγινε πάρα πολύ δουλειά και έχουνε μείνει πάρα πολλά αποθέματα. Αυτό το οποίο είναι σημαντικό δεν είναι να κερδίζεις τα παιχνίδια, αλλά να μπορείς να στήσεις την ομάδα και να τσεκάρεις κάποια πράγματα», είπε αρχικά στο «Sport 103,3» ο Κολομβιανός άσος και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής ήθελε να βρει και να ανακαλύψει το ρυθμό του καθενός. Από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζαμε ρυθμό και πιστεύω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε. Από εδώ και πέρα αλλάζουνε τα θέματα. Δεν τεστάρουμε πράγματα. Συγκεντρωνόμαστε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και κοιτάμε να είμαστε έτοιμοι και να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό».

Επίσης, μίλησε:

Για το πρώτο παιχνίδι: «Είμαι παρά πολύ αισιόδοξος, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και μετά την πολύ καλή δουλειά που έγινε και την κλάση που έχουνε οι συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι θα περάσουμε στα πλέι οφ του Europa League».

Για την αποχώρηση του Βιτόλο: «Για εμένα είναι διασκέδαση να παίζω ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι όλη αυτή την τρέλα του αγώνα. Ίσως να ήταν καλό για εμένα γιατί θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες και θα παίζω μπροστά στον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για τη συνεργασία του με τον Γκαρσία: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία μου με τον Γκαρσία. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι καταγόμαστε από κοντινές χώρες. Αυτό υπάρχει μέσα στην ομάδα γιατί είναι πολλοί ισπανόφωνοι και είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μου με τον Ουρουγουανό. Φυσικά το γεγονός ότι έκανα όλη την προετοιμασία, θα με κάνει να βελτιωθώ πάρα πολύ και θα έχω μια παρακαταθήκη για τη σεζόν που έρχεται. Πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσω μια θετική χρονιά».

Για τον Πάμπλο Κοντρέρας: «Έχω μιλήσει με τον Κοντρέρας. Είμαστε σε επαφή. Ότι ήθελα να του πω του το έχω πει. Θα ήταν καλό να γυρίσει ο Κοντρέρας και να αγωνιστεί αμέσως, αλλά το θεωρώ αδύνατο γιατί είναι πολύ κουρασμένος και σίγουρα χρειάζεται κάποιο χρόνο ξεκούρασης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags