Facebook Pixel «Κιτρινόμαυρος» ο Κοκολοδημητράκης
| 2011-07-19 16:08:00

«Κιτρινόμαυρος» ο Κοκολοδημητράκης

«Κιτρινόμαυρος» ο Κοκολοδημητράκης

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς απέκτησε τον Νίκο Κοκολοδημητράκη, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ικανοποιημένος εμφανίσθηκε αμέσως μετά των πέσιμο των υπογραφών ο 30χρονος πίβοτ, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος στην Εθνική Ελλάδος, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό (Ελβετία και Γερμανία), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Κύδωνα Χανίων.

«Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ, γνωρίζω πολλά παιδιά. Το να έρχεσαι σε μία πρωταθλήτρια, σημαίνει ότι οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες. Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες μου είναι μεγαλύτερες, να πάρουμε το νταμπλ, που δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα η ΑΕΚ. Η Ευρώπη είναι μια πρόκληση για μένα. Έρχομαι για την παρέα. γιατί γνωρίζω πολλά παιδιά και είναι κάτι που θέλω να ξαναζήσω. Το μήνυμα στον κόσμο είναι ότι στόχος είναι πάλι πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιστεύω ότι με την προσθήκη μου και κάποιες άλλες μεταγραφές θα γίνει αυτός ο στόχος πιο εφικτός. Τον θέλουμε κοντά μας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», τόνισε ο νεοαποκτηθείς παίκτης της ΑΕΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags