Facebook Pixel "Θέλουμε μεγάλη αποζημίωση για να μείνει ελεύθερος ο Τέπιτς"
| 2011-07-19 23:58:00

"Θέλουμε μεγάλη αποζημίωση για να μείνει ελεύθερος ο Τέπιτς"

"Θέλουμε μεγάλη αποζημίωση για να μείνει ελεύθερος ο Τέπιτς"

Ο μάνατζερ του Μιλένκο Τέπιτς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί οτι το "διαζύγιο" του Σέρβου με τον Παναθηναϊκό, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι...

Ο ατζέντης του Σέρβου γκαρντ απάντησε στη φημολογία που έχει δημιουργηθεί δηλώνοντας στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας «Sportski Zournal» που εξασφάλισε το gazzetta.gr πως «δεν είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να τερματίσει το συμβόλαιο του πελάτη μου. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου και δεν μου έχει επισημάνει αυτή την επιλογή. Υπήρχε επίσης, συζήτηση σχετικά με τη μείωση του συμβολαίου του Τέπιτς λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα. Πλέον εξετάζουμε τη θέληση του Τέπιτς να παραμείνει στον Παναθηναϊκό κυρίως λόγω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του μεγέθους της ομάδας».

Σχετικά μάλιστα με την ύπαρξη επαφών με τους παράγοντες του Παναθηναϊκού, ο Σέρβος μάνατζερ τόνισε ότι «τους είδα στην κλήρωση της Ευρωλίγκας στις 7 Ιουλίου και δεν αναφέρθηκε στη συζήτηση μας το όνομα του Τέπιτς. Από τότε, έχουμε αρνηθεί αρκετές προσφορές για αυτόν. Σε περίπτωση που εμφανιστεί η περίπτωση να τερματιστεί η συνεργασία μας, θα πρέπει να λάβουμε μια αρκετά μεγάλη αποζημίωση».

Αυτό πρακτικά, σημαίνει ότι ο Τέπιτς θα αποδειχθεί «σκληρό καρύδι» περιμένοντας από τον Παναθηναϊκό να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του που φθάνει τις 900.000 ευρώ. Δύσκολα μπορεί να βρει στην αγορά μια πρόταση που να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της συμφωνίας του με τους «πράσινους» και έτσι για να συναινέσει στη λύση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι», θα πρέπει να λάβει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags