Facebook Pixel Όταν ο Μαρινάκης έκλεισε τον αντι-Τζόλε (BINTEO)
| 2014-07-20 23:03:00

Όταν ο Μαρινάκης έκλεισε τον αντι-Τζόλε (BINTEO)

Όταν ο Μαρινάκης έκλεισε τον αντι-Τζόλε (BINTEO)

Σαν σήμερα έγινε το μεγάλο deal του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Άλμπερτ Ριέρα. Το παραλήρημα των φίλων του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος» όταν έφτασε στην Ελλάδα ο Ισπανός άσος. Γιατί έγινε μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Στις 20 Ιουλίου του 2010 ο Βαγγέλης Μαρινάκης τινάζει την μπάνκα στον αέρα προκειμένου να πάρει στον Ολυμπιακό τον Άλμπερτ Ριέρα.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς κλείνει τον διεθνή Ισπανό προκειμένου να καλύψει τον δυσαναπλήρωτο κενό στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας. Δύο ημέρες αργότερα κατακλύζουν το αεροδρόμιο περίπου 5,000 φίλοι του συλλόγου του Πειραιά προκειμένου να υποδεχθούν το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Ο 29χρνος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός υπέγραψε 4ετές (3+1) συμβόλαιό με ετήσιες απολαβές από 2 έως 2,7 εκατ. ευρώ, ανάλογα με τα μπόνους επίτευξης στόχων και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και ένας από τους ακριβότερούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags