Facebook Pixel «Φαβορί για Θαπατέρ ο Ολυμπιακός»
| 2011-07-20 09:55:00

«Φαβορί για Θαπατέρ ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί για Θαπατέρ ο Ολυμπιακός»

Ως φαβορί για την απόκτηση του Αλμπέρτο Θαπατέρ παρουσιάζουν τα ισπανικά ΜΜΕ τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον άσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ναυαγήσει του Κάρλος Σάντσες.

Πάντως, η εφημερίδα «El Periodico de Aragon» γράφει πως ο 26χρονος άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, όπως είναι η Σαραγόσα, αλλά και η νεοφώτιστη Γράναδα, ωστόσο, υποστηρίζει πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει το προβάδισμα έναντι των άλλων...

«Ο Αλμπέρτο Θαπατέρ δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Σπόρτινγκ. Από την ομάδα του ξεκαθάρισαν πως θα δοθεί με μεταγραφή. Στη Σαραγόσα πάντως βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του Θαπατέρ, τον οποίο θέλουν αρκετές ομάδες», τονίζουν αρχικά οι Ισπανοί.

«Ο παίκτης αρνήθηκε πως είναι σε επαφή με την Εσπανιόλ, όμως η αλήθεια είναι ότι έχει πρόταση από τους Καταλανούς. Βέβαια, τον θέλει και η νεοφώτιστη Γρανάδα αλλά φαβορί για να τον πάρει είναι ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μια μεταγραφή που θα κοστίσει πάνω από 1 εκ. Ευρώ», καταλήγει το δημοσίευμα.

Ο ίδιος ο Θαπατέρ πάντως, με δηλώσεις του στο ισπανικό «Con Radio», δεν φάνηκε απόλυτα σίγουρος για επιστροφή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Αν επιστρέψω, πρώτη μου επιλογή θα είναι η Σαραγόσα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags