Facebook Pixel Δεν υπολογίζονται... 5 εκατ. ευρώ!
| 2011-07-20 10:29:00

Δεν υπολογίζονται... 5 εκατ. ευρώ!

Δεν υπολογίζονται... 5 εκατ. ευρώ!

Ο Εντουάρντο Μαθία έχει αποτύχει να βγάλει εις πέρας ακόμη μία “δουλειά” που του ανατέθηκε...

Από τον Ολυμπιακό είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στις αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονταν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την επόμενη σεζόν, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα και αυτή η... δουλειά ήταν του Μαθία.

Όμως, αυτή τη στιγμή υπάρχουν εννέα παίκτες που προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και τα συμβόλαιά τους αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς βέβαια να υπολογίσουμε αυτούς που θα κοπούν μετά το τέλος της προετοιμασίας στην Ολλανδία και τους Λεονάρντο και Ντιόγκο!

Οι εννέα ποδοσφαιριστές είναι οι Ματ Ντάρμπισιρ, Κρίστιαν Νέμεθ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιώργος Κατσικογιάννης, Κώστας Μήτρογλου και οι μικροί Σοϊλέδη, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον και Λεάντρο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο Ντάρμπισιρ. Ο Άγγλος επιθετικός μαζί με την εφορία και το διετές συμβόλαιό του αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του Νέμεθ φτάνει συνολικά το 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Τα υπόλοιπα χρήματα είναι κυρίως από τους πιτσιρικάδες, αλλά και του Μήτρογλου, τον οποίο πάντως πιστεύουν στο Λιμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags