Facebook Pixel Προπόνηση και... αντίο Ζέεφελντ!
| 2011-07-20 13:07:00

Προπόνηση και... αντίο Ζέεφελντ!

Προπόνηση και... αντίο Ζέεφελντ!

Με χαλαρή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Στην Αθήνα το βράδυ η αποστολή, ατομικό πρόγραμμα για τον Φέισα.

Για ακόμα μια χρονιά λοιπόν, Ζέεφελντ... τέλος! Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην τοποθεσία της Αυστρίας ολοκληρώθηκε και πλέον οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών θα επιστρέψουν στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης.

Η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο του Μονάχου είναι προγραμματισμένη για τις 17:45 (ώρα Γερμανίας) και για τον συγκεκριμένο λόγο ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπέβαλλε τους ποδοσφαιριστές του σε χαλαρή προπόνηση μίας ώρας.

Το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις σε ήρεμους ρυθμούς, ενώ με την ομάδα προπονήθηκαν οι Γιάννης Φετφατζίδης και Γιώργος Βαλεριάνος. Αντίθετα, ο Λιουμπομίρ Φέισα πραγματοποιήσε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Τέλος να σημειωθεί ότι Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ ακολουθήσαν το καθιερωμένο τους ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κέβιν Μιραλάς υπέστη τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο κρίσιμος ήταν ο τραυματισμός του στο φιλικό με την Πολόνια.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags