Facebook Pixel "Show me the money!"
| 2011-07-20 16:50:00

"Show me the money!"

"Show me the money!"

O Θανάσης Κατσαρής μετά το ραντεβού με τους Φλωρίδη – Σαχπατσίδη δήλωσε πως περιμένει να μπούνε τα χρήματα (7 εκ. ευρώ) για να προχωρήσει το ιστορικό deal για τον ΠΑΟΚ.

Όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως, ο Θανάσης Κατσαρής είχε συνάντηση με τους επίδοξους επενδυτές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργο Σαχπατσίδη, από την οποία προέκυψαν θετικά μηνύματα.

Γι' αυτό ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συγκάλεσε σήμερα (19:30) έκτακτο Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ προκειμένου να ενημερώσει όλα τα μέλη για τις εξελίξεις.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ. Κατσαρής στο "olapaok" μετά το ραντεβού "αν μπουν τα χρήματα τότε το deal προχωράει".

"Αυτό που μου παρουσιάστηκε είναι ένα έγγραφο από τούρκικη τράπεζα, που έγραφε το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ στο όνομα του κ. Φλωρίδη. Άκουσα και κάποιο πλάνο για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζουν να κάνουν οι υποψήφιοι επενδυτές. Πέρα από αυτά, δεν παρουσιάστηκε κάτι άλλο", δήλωσε αρχικά.

Στην ερώτηση γιατί αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ., ο κ. Κατσαρής, απάντησε:

"Πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη του Ερασιτέχνη για όσα είδαμε κι εγώ και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος (σ.σ. το άλλο μέλος της διοίκησης του Α.Σ., που παραβρέθηκε στη συνάντηση με την πλευρά των Φλωρίδη και Σαχπαζίδη), ώστε να πάρουμε μια κοινή απόφαση για το ποια στάση πρέπει να κρατήσουμε.

Είναι γεγονός ότι μέχρι μας παρουσιάστηκε ένα χαρτί από τράπεζα κι ακούσαμε κάποιες υποσχέσεις. Μένει να δούμε τα 500.000 ευρώ να δίνονται στη νυν διοίκηση της ΠΑΕ ως βοήθεια για την πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφής, όπως και τα 7 εκατομμύρια ευρώ να μπαίνουν στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού αυτό είναι το ποσό που ειπώθηκε ότι θα επενδυθεί. Αν όντως δοθούν αυτά τα χρήματα, τότε φυσικά το προχωράμε άμεσα το θέμα".

Όσο για το τι εννοεί λέγοντας "το προχωράμε", απάντησε: "Εφόσον όντως τοποθετηθούν τα 7 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εισήγησή μου στη διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι αμέσως να δοθεί εντολή για σχηματισμό νέας διοίκησης Πρωτοδικείου στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν δεν τοποθετηθούν, όμως, αυτά τα χρήματα, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags