Facebook Pixel Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, αλλά μην την αρπάξει ο ...Βόλος μας!
| 2011-07-20 19:54:00

Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, αλλά μην την αρπάξει ο ...Βόλος μας!

Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, αλλά μην την αρπάξει ο ...Βόλος μας!

"Τιμωρήστε εμένα, όχι τον Ολυμπιακό Βόλου", είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην Πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας. Ολοκληρώθηκε η απολογία του. Από βδομάδα η απόφαση...

"Δεν πιστεύω ότι θα καταργηθεί η Δημοκρατία και το Σύνταγμα. Δηλαδή η ελευθερία λόγου και έκφρασης. Δεν πιστεύω ότι επειδή μιλούσα σε τηλεφωνικές συνομιλίες και εξέφραζα προσωπικές σκέψεις και απόψεις, θα ήμουν κατηγορούμενος.

Κανένας μάρτυρας δεν βρέθηκε να με κατηγορήσει για δωροδοκία, εκβιασμό ή απειλές και γενικά το παραμικρό", σχολίασε μεταξύ άλλων ο Α. Μπέος και συμπλήρωσε:

"Ο μόνος μάρτυρας είναι ο κ. Κούγιας. Έχουμε γίνει στόχος εγώ και ο Ολυμπιακός Βόλου στο βωμό της δήθεν κάθαρσης. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ούτε για μένα ούτε για τον Ολυμπιακό.

Θέλω να σας ζητήσω να εξαντλήσετε την αυστηρότητά σας σε μένα και όχι στον Ολυμπιακό Βόλου, μία ομάδα που έκανε υπερήφανη μία πόλη 200 χιλ. κατοίκων, κέρδισε το χειροκρότημα όλων με το ποδόσφαιρο που έπαιξε και επροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη και τα ευρωπαϊκά κύπελλα". Σε μία προσπάθεια, δηλαδή, να διαχωρίσει τη θέση του από τον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην ομάδα.

Ακόμα, είπε: "Αυτοί που στήνουν συνήθως χάνουν, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου νικάει. Ουδέποτε έστησα αγώνα της ομάδας μου. Αν είναι να τιμωρήσετε κάποιον, τιμωρείστε εμένα, όχι τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη”.

Η υπερασπιστική του γραμμή υποστήριξε πως δεν είναι πουθενά στους διαλόγους με τα στημένα ματς της Β΄ Εθνικής. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ο Μπέος αποχώρησε συνοδεία αστυνομικής δύναμης με την κλούβα...

Διαβάστε επίσης:

"Τυχαίο; Δε νομίζω"!

"Σε λίγο θα μας πει και για την Βατίδου!"

Κούγιας: "Αυτά έστησε ο Μπέος"!

"Πώς σε έδειρε η Βατίδου;"

Αργεί η απόφαση για Μπέο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags