Facebook Pixel Απομακρύνεται ο κίνδυνος για Στράτο!
| 2011-07-20 23:08:00

Απομακρύνεται ο κίνδυνος για Στράτο!

Απομακρύνεται ο κίνδυνος για Στράτο!

Tρεις έγκριτοι γιατροί ρίχνουν "φως" στην υπόθεση του τραυματισμού του 27χρονου διεθνούς φόργουορντ, που αποδείχτηκε ηπιότερος του αναμενόμενου! Τέλος Αυγούστου επιστρέφει στις προπονήσεις!

Η πρώτη ιατρική εκτίμηση του μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Στράτος Περπέρογλου (ως μέλος του 2ου γκρουπ των διεθνών που επισκέφτηκαν το νοσοκομείο "Metropolitan" πριν αναχωρήσουν για το Καρπενήσι), έκανε λόγο για κύστη στο γόνατο. Όταν όμως, βγήκε η επίσημη διάγνωση και ενημερώθηκε το ιατρικό επιτελείο και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, τότε όλοι αντιλήφθηκαν ότι το πρόβλημα του 27χρονου άσου στο γόνατο, όχι απλά ήταν σοβαρό, αλλά ικανό να του στερήσει ακόμη και τη ζωή του! Ο Δραμινός διεθνής φόργουορντ υπέστη θρόμβωση στην ιγνυακή φλέβα και στην πρώτη απόπειρα άθλησης, θα ήταν πολύ πιθανό να υποστεί πνευμoνική εμβολή και να αφήσει την τελευταία του πνοή στο γήπεδο... Ευτυχώς, ο "Πέρπε" ήταν τυχερός στην ατυχία του και όπως μας ενημέρωσε ο θεράπων ιατρός, αγγειοχειρουργός Κωνσταντίνος Παπαδάκης, θα παραμείνει νοσηλευόμενος για τουλάχιστον 6-8 μέρες.

«Σε ένα μήνα θα προπονηθεί!»

«Η κατάσταση του είναι ελεγχόμενη και σταδιακά βελτιούμενη! Ο αθλητής πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον οκτώ ημέρες και να ακολουθήσει αντιπηκτική αγωγή, έστω κι αν ο κίνδυνος της πνευματικής εμβολής δείχνει να έχει εξαφανιστεί. Πρόκειται για μία συνηθισμένη περίπτωση του συνδρόμου οικονομικής θέσης χωρίς περαιτέρω συνέπειες, αφού οι εξετάσεις (triplex και μαγνητική τομογραφία) στις οποίες υπεβλήθη, δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Μετά απ' αυτό το διάστημα, ο κ. Περπέρογλου θα πάρει εξιτήριο και εν συνεχεία θα πρέπει να ξεκουραστεί για ένα διάστημα σχεδόν ενός μηνός, συνεχίζοντας παράλληλα την θεραπεία του. Του υποσχέθηκα ότι γύρω στις 20-30 Αυγούστου, θα είναι έτοιμος να ξαναρχίσει προπονήσεις...», σχολίασε ο έγκριτος αγγειοχειρουργός.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags