21/07/11 - 00:45

"Σούπερ Λίγκα με δικαίωση, αλλιώς με Ψωμιάδη!"

Συνομιλία με τον Σταύρο Ψωμιάδη είχε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Κωνσταντίνος Γωγάκος. "Η πρόταση δεν έχει ανακληθεί, απλώς για λόγους τακτικής δεν έχει υλοποιηθεί".

"Σούπερ Λίγκα με δικαίωση, αλλιώς με Ψωμιάδη!"
54.419views 0shares

Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport103 Fm ο κ. Γωγάκος, για μία τηλεφωνική συνομιλία πριν από το Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηρακλής.

"Είχα συνομιλία με τον Σταύρο Ψωμιάδη πριν από το δ.σ. του Γ.Σ. Ηρακλής", τόνισε ο κ. Γωγάκος και πρόσθεσε: "Η Καβάλα έχει τα δικά της προβλήματα, κάνει τον δικό της σχεδιασμό. Υπάρχει μια αναστολή των διαδικασιών. Θα το δούμε εν ευ θέτω χρόνω.

Εκτός από την πρόταση της ΠΑΕ Νέα Καβάλα δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Η πρόταση δεν έχει ανακληθεί, απλώς για λόγους τακτικής δεν έχει υλοποιηθεί", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Ο στόχος για εμάς είναι παραμείνει ο Ηρακλής στην Super League, μέσω της νομικής δικαίωσης. Υπάρχουν ελπίδες για δικαίωση. Θα πρέπει πρώτα όμως να υπάρχει ΠΑΕ και μετά όλα τα άλλα. Πιστεύω πως αν η ομάδα εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League, θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος του χρέους στην εφορία".

Στη συνέχεια είπε: "Η αγάπη μου για τον Ηρακλή δεν με κουράζει καθόλου. Μπορεί να μας λένε "γριές", αλλά δεν παθαίνουμε ποτέ υπερκόπωση. Η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη στέλνει δυο μηνύματα.

Το πρώτο προς την οικογένεια του Ηρακλή θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, επώνυμοι και ανώνυμοι σε αυτή την δύσκολη ώρα. Καλή η κριτική και καλοπροαίρετη, αλλά θέλει αρετή και τόλμη ο Ηρακλής, όπως λεει και ο ποιητής για την ελευθερία. Την συσπείρωση και την ενότητα που είχαμε πέρσι, δεν την έχουμε φέτος.

Το δεύτερο μήνυμα είναι προς τον γενικό γραμματέα Αθλητισμό, την ΕΠΟ και την Super League. Όπως σε κάθε σωματείο υπάρχει αντικειμενική ευθύνη για πράξεις και παραλείψεις του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου, το ίδιο θα έπρεπε να υπάρχει και στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος".

Τέλος, ο κ. Γωγάκος αναφερόμενος στην στάση των Σούπερ Λίγκ και ΕΠΟ τόνισε: "Δεν υπάρχει η ίδια ευαισθησία στην Super League και στην ΕΠΟ, ούτε στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, από την στιγμή που διώκεται ποινικά ο πρόεδρος της Λίγκας και δεν γίνεται τίποτα. Έχω κάνει ήδη δυο έγγραφές αναφορές στον κ. Μπιτσαξή για να ασκήσει έλεγχο, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

Η ευαισθησία της κάθαρσης είναι επιλεκτική και ξεκινάει πάλι από τον Ηρακλή. Μια ακόμα φορά στοχοποιείται ο Ηρακλής και σε αυτόν τον πόλεμο πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος.

Οι αγώνες κερδίζονται με την ενότητα και με συσπείρωση έστω και την τελευταία στιγμή έχουμε την δυνατότητα να δικαιωθούμε νομικά. Ήδη ηθικά έχουμε δικαιωθεί. Εκείνο που μένει να δικαιωθούμε και νομικά πλέον. Έχουμε προσφύγει στο CAS, υπάρχει επανεξέταση των φακέλων αδειοδότησης και αυτός ο αγώνας για να συνεχιστεί θα πρέπει να υπάρξει και οικονομική στήριξη. Δεν είναι δυνατόν, πέραν του απλού κόσμου που από το βαλάντιο του συνεισφέρει, να μην συνεισφέρουν και επώνυμοι Ηρακληδείς για να υπάρξει και αύριο ο Ηρακλής".