Facebook Pixel "Κόσμημα η Καβάλα, γλάστρα εγώ!.. "
| 2011-07-21 00:59:00

"Κόσμημα η Καβάλα, γλάστρα εγώ!.. "

"Κόσμημα η Καβάλα, γλάστρα εγώ!.. "

Το γεγονός ότι ο ίδιος έχει μόλις το 10% της Καβάλας και ένα αντίστοιχο ποσοστό η αδερφή του (όχι ο πατέρας του), ανέφερε ο Σταύρος Ψωμιάδης. "Καφενειακές συνομιλίες", είπε για Μάκη.

"Δεν έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις αλλά ο αντιπρόεδρος και το Δ.Σ. Εγώ είχα τυπικό ρόλο και λόγω της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο βοηθούσε με τις μεταγραφές, τον προπονητή και τους παίκτες. Το κύριο θέμα μου ήταν η εκπροσώπηση της ομάδας στα θεσμικά όργανα", είπε αρχικά ο Σ. Ψωμιάδης και συμπλήρωσε:

"Η Καβάλα είναι μια ομάδα που κέρδισε το χειροκρότημα και οι δημοσιογράφοι έγραφαν ότι είναι κόσμημα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ κατηγορούμενος εγώ και η ομάδα μου. Ποτέ δεν έκανα κάτι μεμπτό στοιχηματικά, σε παίκτη ή προπονητή. Δε ζήτησα ποτέ από κανέναν να κάνει κάτι ύποπτο".

Για τις τηλεφωνικές συνομιλίες του πατέρα του: "Ηταν καφενειακές συνομιλίες 2-3 παραγόντων". Στη συνέχεια ο Σταύρος Ψωμιάδης κατέθεσε έγγραφα και σχολίασε ότι ο ίδιος έχει το 10% της ομάδας και το άλλο 10% η αδερφή του.

"Η επιτροπή σας δεν έχει δικαίωμα να τιμωρήσει την Καβάλα για ένα άτομο που έχει υπαιτιότητα αλλά όχι δικαιοδοσία στην ομάδα. Ζητάμε να ανασταλεί η υπόθεση μέχρι να βγάλει απόφαση το πειθαρχικό δίκαιο", σχολίασε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος εκπροσώπησε, τελικά, την Καβάλα...

Για τις συνομιλίες: "Δεν καλύπτονται από την άρση απορρήτου, άρα είναι προϊόν υποκλοπής. Εχουμε μόνο κάποια αποσπάσματα. Η ΠΑΕ δεν έχει καμία ευθύνη για τις ενέργειες του Μάκη Ψωμιάδη.

Η Καβάλα είναι μέσα σε κάθε κουπόνι του στοιχήματος, ποτέ δεν έχει φραγεί κάποιος αγώνας της".

Για την υπόθεση ντόπινγκ: "Εχουν γίνει 23 φορές έλεγχοι στην Καβάλα, σε τέσσερις παίκτες κάθε φορά και ποτέ δεν πιάστηκε ούτε ένας παίκτης. Στον τελικό του κυπέλλου είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αντι-ντόπινγκ κοντρόλ και είναι ο μόνος αγώνας στον οποίο δεν έγινε".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags