Facebook Pixel Ορεξάτος ο Κουίνσι, δίμπαλο ο Τοτσέ
| 2011-07-21 07:49:00

Ορεξάτος ο Κουίνσι, δίμπαλο ο Τοτσέ

Ορεξάτος ο Κουίνσι, δίμπαλο ο Τοτσέ

Kαλά στοιχεία από τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού στην πρώτη τους προπόνηση.

Τις πρώτες τους προπονήσεις με το «τριφύλλι» έκαναν οι Κουίνσι και Τοτσέ, με τον Γκανέζο να δείχνει από την αρχή την μαχητικότητά του και να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γκανέζος εξτρέμ του Παναθηναϊκού έκανε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση με τους «πράσινους» και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα βρήκε στην Παιανία και φυσικά με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Κουίνσι είχε τετ α τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να του εξηγήσει το πλάνο της ομάδας και τι θέλει να δει και από τον ίδιο μέσα στο γήπεδο.

Στην προπόνηση ο 25χρονος έδειξε πως είχε όρεξη και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την απραξία τριών μηνών και... έδεσε αμέσως με τους Μουν και Καντέ, καθώς και οι τρεις προέρχονται από την Αφρική. Τα πρώτα στοιχεία που έδειξε είναι αυτά που γνώριζαν στον Παναθηναϊκό και που φυσικά τους οδήγησαν στην απόκτησή του, δηλαδή η ταχύτητα και η μαχητικότητά του.

«Είναι όλα υπέροχα εδώ. Καλύτερα απ΄ ότι περίμενα. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε πολλά. Ο προπονητής είναι φανταστικός και είμαι εδώ για ό,τι με χρειαστεί. Θα κάνω ό,τι μου πει. Είμαι σίγουρος πως υπό τις οδηγίες του θα δώσω νέα ώθηση στην καριέρα μου», ήταν τα λόγια του Κουίνσι στους συμπαίκτες του μετά και από την πρώτη του μέρα στην Παιανία.

Πρώτη και για Τοτσέ

Εκτός από τον Γκανέζο και ο Τοτσέ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας δύο γκολ. Βέβαια, ο Ισπανός έδειξε πιο «κλειστός» χαρακτήρας σε σχέση με τον Κουίνσι, ωστόσο είναι λογικό καθώς από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας βρέθηκε στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags