Facebook Pixel "Έκπληξη ο Βαλεριάνος!" Ο Τζαβέλλας;
| 2011-07-21 08:07:00

"Έκπληξη ο Βαλεριάνος!" Ο Τζαβέλλας;

"Έκπληξη ο Βαλεριάνος!" Ο Τζαβέλλας;

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Βαλεριάνο και τη δουλειά που κάνει στην προετοιμασία, ο Βαλβέρδε. Κάτσε, σου λέει, μήπως υπάρχουν ακόμα σκέψεις για τον Τζαβέλλα...

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το τέλος του πρώτου μέρους της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και αναφέρθηκε στην προετοιμασία, στο ρόστερ που θέλει να φτιάξει αλλά και στον Γέστε:

Ένα σχόλιο για τον αγώνα με την Πολόνια;«Ήταν καλός αγώνας, καλός ο ρυθμός και στα δύο μέρη. Παίξαμε καλά, κάναμε τη δουλειά που θέλαμε σήμερα και είμαι ικανοποιημένος»

Υπήρχε κάτι που δεν σας άρεσε;«Ο τραυματισμός του Κέβιν. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί. Πρέπει να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Γενικότερα, όμως, έμεινα ευχαριστημένος από τη θέληση των παικτών και έμεινα ικανοποιημένος».

Η Πολόνια έδινε το τελευταίο φιλικό της και ο Ολυμπιακός το πρώτο του. Μάλιστα, φανήκατε εσείς πιο φρέσκοι... «Αλλάξαμε και τους έντεκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς θέλουμε να βάζουμε συνέχεια ενέργεια στο παιχνίδι, ακόμα και αν είναι το πρώτο για εμάς και το τελευταίο για τους Πολωνούς. Εμείς θέλουμε από την αρχή να βάζουμε ρυθμό στον αγώνα, αυτός είναι ο τρόπος μας στο παιχνίδι».

Από πλευράς τακτικής είδαμε με την παρουσία του Φουστερ ότι η ομάδα έπαιξε πιο καλά και όπως θέλει ο προπονητής. Τελικά ο Φουστέρ είναι τόσο πολυτιμος; «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με έναν καινούργιο παίκτη, όπως είναι ο Γκρμπιτς, ο οποίος έχει διαφορετικά στοιχεία από αυτα΄που έχει ο Φουστέρ και θα πρέπει σιγά σιγά να μπει στο στυλ της ομάδας. Ο Γκρμπιτς είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στην επίθεση. Μπορεί να παίξει επιθετικός, μπορεί να παίξει στα πλάγια. Σίγουρα ηυ διαφορά που είδατε ήταν επειδή έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο τρεις παίκτες που έπαιζαν συνέχεια μαζί την προηγούμενη χρονιά, όπως ο Μοντέστο, ο Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ»

Πόσο καλά κύλησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ; «Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά. Εχουν έρθει νέοι παίκτες που θα μπουν σιγά σιγά στον ρυθμό της ομάδας. Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι και με τη δουλειά που κάναμε, για τον ρυθμό που θέλουμε να είναι υψηλός και σιγά σιγά θα φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε»

Θα υπάρξουν αλλαγές στην αποστολή για το Ερμελο; «Θα έχει αλλαγές, δεν θα είναι πολύ διαφορετική γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Σίγουρα θα πρέπει να δούμε και πως θα γυρίσουμε στην Αθήνα, να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε, να δούμε και τους τραυματισμούς πως θα πάνε. Και εκεί θα αποφασίσω»

Ποσοτικά μπορούμε να έχουμε μία εικόνα; Τέσσερις παίκτες θα κοπούν δηλαδή; «Δεν το ξέρω. Θα έρθουν μαζί μας 23-25 παίκτες. Για να καλύψουμε λίγο το ρόστερ. Σήμερα, για παράδειγμα, ο Νικλητσιώτης δεν ήταν για να παίξει, αλλά τελικά έπαιξε γιατί τραυματίστηκε ο Κέβιν».

Για τους παίκτες που άλλαξε γνώμη σε σχέση με αυτή που είχε προτού πάει η ομάδα στο Ζέεφελντ... «Δεν μου έχουν αλλάξει τη γνώμη, αλλά για εμένα ήταν μία έκπληξη ο Βαλεριάνος. Πρόπερσι που ήρθα στην ομάδα ήταν τραυματίας και δεν μπορούσα να τον δω. Είναι μία θετική έκπληξη, γιατί δουλεύει μαζί μας και δουλεύει καλά. Και ο Νικλητσιώτης έπαιξε καλά. Δεν λέω για άλλους παίκτες. Αλλά και ο Βαλεριάνος και ο «Νίκλη» έρχονται από τις ακαδημίες και είναι σημαντικό για τον σύλλογο και για την καριέρα αυτών των παιδιών»

Οπότε θα τους κρατήσετε και τους δύο; «Δεν το ξέρω. Είναι καλά, παίζουν καλά, αλλά μετά έχει ανταγωνισμό και εκεί θα πρέπει να δείξουν»

Ο Γέστε έρχεται την Πέμπτη. Θα φάτε μαζί; «Θα τον δω την Παρασκευή στην προπόνηση»

Έχετε μιλήσει μαζί του; «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά μου έχουν πει τι δουλειά έχει κάνει μέχρι τώρα. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η δουλειά που έχει κάνει είναι μία βάση για να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags