Facebook Pixel "Μοντέρνος ο Τσιώλης". Παλιομοδίτης ο Κούπερ;
| 2011-07-21 09:29:00

"Μοντέρνος ο Τσιώλης". Παλιομοδίτης ο Κούπερ;

"Μοντέρνος ο Τσιώλης". Παλιομοδίτης ο Κούπερ;

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον νυν τεχνικό του Άρη ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, σχολιάζοντας ότι φέτος θέλει να βρεθεί ψηλά στον πίνακα των σκόρερ.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του παίκτη στη "SportDay":

Ντάνιελ, έγινε ολόκληρο θέμα με το γκολ που πέτυχες κόντρα στην Κέρκυρα. Τι έγινε τελικά;

«Ήταν καθαρό γκολ. Πήδηξα πρώτος και πιο ψηλά από τον τερματοφύλακα στην μπάλα και τη βρήκα καθαρά. Ορισμένες φορές είναι λογικό οι διαιτητές να μην καταλαβαίνουν τόσο πολύ τις ιδιαιτερότητες μιας φάσης».

Φάνηκε από την πρώτη εμφάνισή σου ότι έχεις φοβερή όρεξη μετά την περσινή περιπέτεια με τον τραυματισμό σου;

«Είχα κάνει μία εγχείρηση πριν από δυόμισι μήνες, προτού φύγω για διακοπές, δηλαδή, και σε αρκετούς αγώνες έπαιζα με πόνους. Όλο το καλοκαίρι έκανα ασκήσεις για αποθεραπεία. Μου έλειψε η μπάλα, θέλω να παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι αποφασισμένος να κάνω μία καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Δεν έχω πλέον τις ενοχλήσεις να με ταλαιπωρούν και σε συνδυασμό με το ότι κάνουμε μία καλή προετοιμασία πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Είμαι συνηθισμένος να βλέπω το όνομά μου στις κορυφαίες θέσεις του πίνακα των σκόρερ. Φέτος θέλω να αποδείξω ότι μπορώ πολύ παραπάνω».

Το καλοκαίρι ακούστηκαν διάφορα, ακόμα και για αποχώρησή σου. Σε πείσμωσαν αυτές οι φήμες;

«Εγώ ήμουν στην Κροατία και έκανα διακοπές. Οι φίλοι μου με ενημέρωσαν γι' αυτά που γράφτηκαν. Ποτέ ο κ. Τσιώλης δεν μου είπε ότι δεν με θέλει. Το μοναδικό που έγινε είναι ότι είχα μία συζήτηση με τη διοίκηση για μείωση συμβολαίου και βρήκαμε μια λύση που είναι πολύ καλή και για τους δύο».

Βλέποντας τα πρώτα φιλικά, λογικά θα σε βοηθήσει η νέα αγωνιστική φιλοσοφία του Τσιώλη;

«Το στυλ του κ. Τσιώλη είναι διαφορετικό. Ο Αρης θα γίνει πιο επιθετικός. Έχουμε ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή με τον Νέρι, τον Σολτάνι, τον Καπετάνο, τον Νέτο και όλα τα παιδιά. Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίζει επιθετικά. Παλιά θυμάμαι, όταν έπαιζα αντίπαλος του Αρη, μας έβαζε στην εστία μας και δεν μας άφηνε να πάρουμε ανάσα».

Έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη φιλοσοφία του Έκτορ Κούπερ;

«Αυτό που ζητούσε ο Κούπερ είναι αυτό που λέμε ότι μερικές φορές πρέπει να το ακολουθείς ρητά. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές περνούσαν παιχνίδια χωρίς να δημιουργούμε ευκαιρίες. Ο Κούπερ ήταν ένας προπονητής που είχε τη φιλοσοφία του και αυτό που μας έλεγε έπρεπε να το κάνουμε. Ο κ. Τσιώλης είναι ένας μοντέρνος προπονητής, που βλέπει λίγο διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Δεν είναι "τυπικός" προπονητής. Από την πρώτη στιγμή μού έδειξε ότι με πιστεύει. Θέλει να με επαναφέρει στα γκολ και με αυτόν τον τρόπο να μου ανταποδώσει την εμπιστοσύνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags