Facebook Pixel "Εγώ την μπάλα μου παίζω..."
| 2011-07-21 09:38:00

"Εγώ την μπάλα μου παίζω..."

"Εγώ την μπάλα μου παίζω..."

Ο Σουμπίνιο εξήγησε την καλή του παρουσία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και δήλωσε πως θέλει να ...κερδίσει τον Βαλβέρδε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την θέση που θέλει να κερδίσει στον Ολυμπιακό: «Δουλεύω και προσπαθώ καθημερινά να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Στόχος μου είναι να παίξω στον Ολυμπιακό. Γι' αυτό ήρθα στην ομάδα αλλά φυσικά ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει καλύτερα και θα αποφασίσει. Εγώ θέλω να κερδίσω τον Βαλβέρδε. Παίζω την μπάλα μου και δεν έχω κανένα άγχος. Όλοι θέλουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε που αγωνιζόμαστε στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες στην ομάδα και όλοι ελπίζουμε να πετύχουμε».

Για τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Πολόνια: «Ήταν ένα φιλικό περισσότερο για τον προπονητή, για να δει κάποια πράγματα. Είναι νωρίς ακόμα γιατί στην συνέχεια θα υπάρξουν πιο δυνατά φιλικά. Από αυτά τα παιχνίδια γίνεσαι καλύτερος και η ομάδα δουλεύει σε ένα καλό επίπεδο. Επίσης, εμείς βελτιωνόμαστε αλλά και η ομάδα γίνεται καλύτερη. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags