Facebook Pixel "Καμία σχέση, θα το αποδείξω!"
| 2011-07-21 10:00:00

"Καμία σχέση, θα το αποδείξω!"

"Καμία σχέση, θα το αποδείξω!"

Στο γεγονός ότι εμπιστεύεται την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αβράμης, για την ιστορία με το στοίχημα...

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στον "Γαύρο" και αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, στον Μαρινάκη, τους συμπαίκτες του κ.α.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Κάθε προετοιμασία έχει τις δικές τις ιδιαιτερότητες. Έχουν έρθει κάποια νέα πρόσωπα. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον πρώτο επίσημο αγώνα. Είναι θετικό πως η ομάδα είναι πλήρης και δουλεύουμε όλοι μαζί από την αρχή».

Για το γεγονός πως η ομάδα δείχνει να βασίζεται στον περσινό κορμό: «Μετά την περσινή χρονιά, που θεωρείται πετυχημένη και κατά την οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αυτό που μπορώ να πω, είναι σημαντικό  ότι ο βασικός κορμός παραμένει ίδιος διότι η ομάδα θα βρει γρήγορα τα πατήματα της και θα έχει πολύ πιο σύντομα την ομοιογένεια της που χρειάζεται. Ήρθαν και άλλα παιδιά και είναι σημαντικοί παίκτες για να βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Όλοι θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλει ο κόσμος και η οικογένεια του Ολυμπιακού».

Για τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν: «Δουλεύουμε για να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στην ομάδα. Ήταν καλή η περσινή χρονιά αλλά μην ξεχνάμε πως φέτος υπάρχει και το Champions League, οπότε είναι μια χρονιά σημαντική και δύσκολη. Στο Champions League δεν επιτρέπονται λάθη, διότι ακόμη και ένα μπορεί να το πληρώσεις. Πρέπει να δουλέψουμε συγκεντρωμένα για να αποφύγουμε τα λάθη».

Για το αν η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος ήταν εύκολη, με την διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό να είναι στους 13 βαθμούς: «Όχι, δεν ήταν εύκολο το περσινό πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις που κάναμε και το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε κατά διαστήματα έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να ξεφύγουμε στην βαθμολογία. Κάποια ματς ήταν δύσκολα αλλά στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Για τις προτάσεις από το εξωτερικό που ακουγόταν πως υπάρχουν: «Όχι, δεν υπήρξε κάτι. Το έχω πει ξανά ότι δική μου προτεραιότητα ήταν να παραμείνω στον Ολυμπιακό, όπως και έγινε. Δεν με ενδιέφερε την συγκεκριμένη στιγμή να φύγω από τον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη ομάδα και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για έναν ποδοσφαιριστή».

Για το ενδεχόμενο να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να είναι αρχηγός σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Όποιος πει πως δεν θέλει, θα λέει ψέματα. Για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτομαι και αυτό που με απασχολεί είναι η ομάδα. Είναι σημαντικό να είσαι αρχηγός σε έναν τεράστιο σύλλογο, αλλά δεν θα το επιδιώξω. Αν έρθει κάτι τέτοιο ευπρόσδεκτο και είναι και κάτι που με ικανοποιεί. Έχουμε και τον Τοροσίδη στην ομάδα, που είναι αρχηγός. Από εκεί και πέρα να πληρώ τις προϋποθέσεις δεν έχω πρόβλημα».

Για τους νέους παίκτες που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη, άλλωστε έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις μαζί. Από τις πρώτες ημέρες τα πόδια είναι βαριά και τα παιδιά δεν μπορούν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Έχουν πολύ καλά στοιχεία και μέρα με την μέρα ο χρόνος δουλεύει και για εκείνους αλλά και για εμάς και θα βελτιωνόμαστε όλοι».

Για την μεταγραφή του Γέστε: «Είναι πολύ μεγάλος παίκτης που αγωνίζεται σε ψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να προσαρμοστεί και είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει πολύ σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Για την πρώτη εικόνα που έχει για τον Μαρκάνο: «Φαίνεται πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με πολύ καλές τοποθετήσεις, έχει παίξει σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, όπως το ισπανικό,  και πιστεύω πως ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα. Σας είπα πως είναι πολύ νωρίς ακόμη, διότι είναι πολύ νωρίς και τα πόδια είναι βαριά στην προετοιμασία».

Για την ανταπόκριση του κόσμου και την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας: «Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα. Όλοι ξέρουμε ότι περνάμε δύσκολες καταστάσεις σαν χώρα. Παρ’ όλα αυτά η αγάπη του κόσμου είναι κάτι ανεπανάληπτο και μας γεμίζει ευθύνες. Μας κάνει να υπερβάλουμε εαυτόν και μας αναγκάζει να τα δώσουμε όλα για τον κόσμο αυτό που σε κάθε παιχνίδι γεμίζει το Καραϊσκάκη και μας δίνει ώθηση».

Για την απώλεια του Αντώνη Νικοπολίδη από τα αποδυτήρια: «Είναι τεράστια απώλεια ο Αντώνης για την ομάδα. Είναι μεγάλη προσωπικότητα, αλλά όλα τα παιδιά κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι. Θα μας λείψει γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει βοηθήσει την ομάδα σε όλους τους τομείς. Από εκεί και μετά πρέπει να κάνουμε όλοι ότι είναι δυνατόν για φανεί το κενό του όσο λιγότερο γίνεται. Έχει έρθει ένας τερματοφύλακας εγνωσμένης αξίας που τον έχουμε δει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και πιστεύω πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες».

Για τα σενάρια πώλησης του Τοροσίδη: «Επειδή ξέρω καλά τον Βασίλη, το κίνητρο του δεν είναι τα λεφτά. Ίσως να είναι το πρωτάθλημα ή κάποια μεγαλύτερη ομάδα ή να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ο καθένας μας σκέφτεται διαφορετικά και έχει διαφορετικούς στόχους».

Για την ιστορία με το στοίχημα και την εμπλοκή του: «Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Περιμένω να με καλέσει σύντομα ο ανακριτής για να το αποδείξω. Η εμπλοκή του ονόματος μου είναι άδικη. Όταν το θέμα θα τεθεί στις πραγματικές του διαστάσεις τότε θα φανεί ότι έχω εμπλακεί εντελώς άδικα. Εμπιστεύομαι απόλυτα την ελληνική Δικαιοσύνη, έχω το δίκιο με το μέρος μου και θα αποδειχθεί πως είμαι παντελώς ξένος προς όλα αυτά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, τη διοίκηση γενικότερα, τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο πρόεδρος έχει κάνει πάρα πολλά για την ομάδα. Έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς να παίξουμε και για αυτόν. Αυτά που ακούγονται δεν μας αγγίζουν διότι όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι θέλει να κάνει για την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλει να κάνει τον Ολυμπιακό τεράστιο και να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλει να κάνει τα πάντα για να έχουμε καλύτερες χρονιές».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Από τις προθέσεις που έδειξε η διοίκηση φάνηκε ότι ήθελε να παραμείνω στην ομάδα. Αυτό ήθελα και εγώ. Από την στιγμή που το ήθελαν και οι δυο πλευρές, έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Έδειξα αυτά τα χρόνια ότι μπορώ να βελτιωθώ και είμαι ευχαριστημένος που ήρθα σε μια ομάδα που με στήριξαν ο κόσμος και ο πρόεδρος της».

Για την σεζόν που ξεκινάει: «Θα κάνουμε τα πάντα και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να δικαιώσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού και όλη την οικογένεια του που πιστεύει σε εμάς. Δουλεύουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags