Facebook Pixel Εκκληση και... τζαμπατζήδες
| 2011-07-21 11:14:00

Εκκληση και... τζαμπατζήδες

Εκκληση και... τζαμπατζήδες

Κατανοητή η πρεμούρα. Και η ανάγκη για εισροή χρημάτων στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΚ, το οποίο διανύει περίοδο «ισχνών αγελάδων». Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.

Το ξέρουν όλοι στην Ενωση, αλλά πρωτίστως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, ότι χρειάζονται χρήματα. Γι΄ αυτό και χθες, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ούτε καν προσπάθησε να κρύψει την αγωνία που τον διακατείχε για το «σήμερα» της διοίκησης και της ομάδας.

Οι Supporters δεν... τσουλάνε, τα εισιτήρια διαρκείας δεν κινούνται ούτε και μετά την απόκτηση του Γκουντγιόνσεν, που ήρθε και για να ενισχύσει την ομάδα, αλλά και για να «μαγνητίσει» τον κόσμο της ΑΕΚ, κατά συνέπεια ο πρόεδρός της αναγκάστηκε να απευθύνει μία ακόμη έκκληση ? παράκληση.

Αν και δεν συνηθίζεται, θεμιτό είναι να αντιδρά ένας πρόεδρος κατ΄ αυτόν τον τρόπο, τη στιγμή, δε, που δεν φαίνεται τώρα, γιατί πριν από μερικούς μήνες πόνταραν και στους Supporters, άλλη λύση στον ορίζοντα, καθώς και οι μεγαλομέτοχοι, ως γνωστόν, έχουν γίνει κι εκείνοι απλοί παρατηρητές. Από μακριά κι αγαπημένοι.

Ομως ο Σταύρος Αδαμίδης υπέπεσε και σ΄ ένα «φάουλ». Δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται στο πάνελ κι ένας εξωθεσμικός παράγοντας, όπως είναι στην παρούσα φάση ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Και να του επιτρέπεις να λέει ότι όσοι είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ήταν τζαμπατζήδες. Μήπως κι εκείνοι που είχαν πλακώσει στο ξύλο τον Μπάγεβιτς, επίσης τζαμπατζήδες ήταν;

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags