Facebook Pixel Οι ραλίστες της ερήμου
| 2011-01-16 03:21:00

Οι ραλίστες της ερήμου

Οι ραλίστες της ερήμου

Διαβάστε ποιοι βγήκαν νικητές στο φετινό Ράλι Ντακάρ.

Η τελευταία ειδική διαδρομή του φετινού Ράλι Ντακάρ ολοκληρώθηκε και πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Κόμα, Αλ Ατιγιάχ, Πατρονέλι και Χάγκιν σε μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα, τετράδυμα και φορτηγά, αντίστοιχα.

Με την ειδική διαδρομή από την Κόρντομπα στο Μπουένος Άιρες ολοκληρώθηκε σήμερα το Ράλι Ντακάρ και το μόνο που απομένει είναι η τελετή απονομής, η οποία θα γίνει αύριο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. Στις μοτοσικλέτες πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ισπανός Μαρκ Κόμα με ΚΤΜ αφήνοντας πίσω του τον περσινό κάτοχο του τίτλου, Σιρίλ Ντεπρέ.

Τρίτος τερμάτισε ο Πορτογάλος Ροντρίγκες, ενώ είναι γνωστό από προχθές ότι ο Βασίλης Ορφανός εγκατέλειψε τον αγώνα. Αλλαγή… σκήπτρων είχαμε και στην κατηγορία των αυτοκινήτων. Ο Νασέρ Αλ Ατιγιάχ πήρε τη… σκυτάλη από τον Κάρλος Σάινθ, που τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από τον Νοτιοαφρικανό ντε Βιγιέρ.

Όσον αφορά τα τετράδυμα, ο Αργεντινός Πατρονέλι διατήρησε τον περσινό τίτλο, έχοντας πίσω του τον συμπατριώτη του, Χάλπερ και τον Πολωνό Λασκάβιετς. Τέλος, στα φορτηγά η πρώτη τριάδα είχε… άρωμα από Ρωσία. Ο Ρώσος Χάγκιν έκαμψε την αντίσταση του Καμπίροφ και παρέμεινε στην κορυφή για μια ακόμα χρονιά, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ένας ακόμη Ρώσος, ο Μαρντέεφ.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags