Facebook Pixel "Μπορεί την ευρωπαϊκή διάκριση"
| 2011-07-21 12:35:00

"Μπορεί την ευρωπαϊκή διάκριση"

"Μπορεί την ευρωπαϊκή διάκριση"

Ένα πολύ δυνατό ευρωπαϊκό κλαμπ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Πολόνια, Γιάτσεκ Ζιελίνσκι.

Πολύ θετική ήταν η άποψη που δημιούργησε για τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε ο προπονητής της πρώτης αντιπάλου των ερυθρολεύκων στη σειρά των φιλικών, Γιάτσεκ Ζιελίνσκι. Ο 50χρονος τεχνικός της Πολόνια Βαρσοβίας είδε την ομάδα του να ηττάται με 2-1 από τους πρωταθλητές Ελλάδας παρά το γεγονός πως για αυτούς ήταν η πρόβα τζενεράλε (μια και το πολωνικό πρωτάθλημα αρχίζει σε μία εβδομάδα) ενώ για τον Ολυμπιακό μόλις η πρεμιέρα των φιλικών, και μίλησε στο KatiMagiko.gr με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους».

«Αν και από ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά νομίζω πως φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Παίζει ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει μεγάλους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως είναι ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό κλαμπ» επισήμανε αρχικά ο προπονητής της Πολόνια και συνέχισε: «αν και εμείς ήμασταν πιο μπροστά από άποψη ετοιμότητας έδειξαν πως μπορούσαν να παίξουν από τώρα δυνατά».

«Ο Ιμπαγάσα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που μπορεί να οργανώσει άψογα το παιχνίδι. Επίσης, θα ξεχώριζα από το ρόστερ του Ολυμπιακού και τον Ριέρα» τόνισε αναφορικά με τους παίκτες που αποτελούν τα αστέρια της ομάδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών: «Πίεσαν ψηλά και το πρέσινγκ τους μας δυσκόλεψε πολύ. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να μπορεί να πρεσάρει με αυτό τον τρόπο».

Τέλος μιλώντας για την ευρωπαϊκή πρόκληση του Ολυμπιακού σχολίασε: «Αν και είναι νωρίς, πιστεύω πως μπορεί να κάνει μία πολύ καλή χρονιά και να προκριθεί από τον όμιλο του Champions League».

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags