Facebook Pixel "Αδερφός μου ο Μάρκο"
| 2011-07-21 14:00:00

"Αδερφός μου ο Μάρκο"

"Αδερφός μου ο Μάρκο"

O Γκρμπιτς μιλά για τον Πάντελιτς και το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό. Τι λέει για τον Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέταρ Γκρμπιτς σε ΜΜΕ της πατρίδας του:

Για το γκολ του στο φιλικό με την Πολόνια: «Πραγματικά, αυτό μπορούσα μόνο να το ονειρευτώ. Τόσο καλό ντεμπούτο!»

Για την συνεργασία του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Δεν έχουμε συζητήσει για συγκεκριμένα πράγματα. Εκείνος μου έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση μου. Αυτό είναι όλο. Πιστεύω ότι θα μιλήσουμε περισσότερο στις προπονήσεις το επόμενο διάστημα».

Για την οικογένεια του: «Η οικογένεια μου πάντα είναι δίπλα και με στηρίζει, ακόμα και όταν κατι δε μου βγαίνει. Τους ευχαριστώ για όλα».

Για τις πρώτες μέρες προσαρμογής του και τον Μάρκο Πάντελιτς: «Λοιπόν, στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο. Επειδή όλα ήταν νέα, διαφορετικά. Ποτέ πριν α δεν έχω δουλέψει τόσο σκληρά στην προπόνηση. Απλά, τα πάντα είναι σε μεγαλύτερο επίπεδο. Αμέσως είδα ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ωστόσο, η προσαρμογή μου στο νέο περιβάλλον έγινε ευκολότερη με έναν άνθρωπο που βοήθησε, τον Μάρκο Πάντελιτς. Πάντα ήταν σαν ένας αδελφός! Ήδη έκανε πολλά για μένα. Εδώ τον αγαπούν! Αυτός με βοήθησε πολύ».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό: «Αν με ρωτήσεις, εγώ θα πω ότι δεν ξέρω τίποτα. Δουλεύω σκληρά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και προσπαθήσαμε όλοι εναντίον της Πολόνια Βαρσοβίας. Στη θέση που αγωνίζομαι υπάρχουν οι Ρόμενταλ και Χαβίτο».

Για την κλήση του στην Εθνική Σερβίας: «Σαφώς και περιμένω. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία τώρα που είμαι στον Ολυμπιακό. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος!».

Για τον Αριέλ Ιμπαγάσα: «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Ιμπαγάσα. Ο Αριέλ είναι φανταστικός τύπος και πολύ συμπαθής!».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags