21/07/11 - 15:29

"Αλέν αλλού, Λέτο εδώ!"

Ο Γόντικας μίλησε για πιθανή αποχώρηση βασικού παίκτη (φωτογράφισε Μπουμσόνγκ), απέκλεισε άλλη αποχώρηση (βλ. Λέτο), αλλά επιβεβαίωσε τουλάχιστον μία μεταγραφή (Ζεκά;).

"Αλέν αλλού, Λέτο εδώ!"
57.857views 0shares

Αποκαλυπτικός ήταν ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού σε "πηγαδάκι" που είχε με δημοσιογράφους μετά την επίσημη παρουσίαση των Βιτόλο, Κουίνσι και Τοτσέ.

Ο Γόντικας επιβεβαίωσε τις επαφές για τον Ζεκά και μίλησε για ενίσχυση μετά τον τραυματισμό του Χριστοδουλόπουλου. Επίσης, είπε πως υπάρχει πρόταση για παίκτη που έπαιζε βασικός στα φιλικά της προετοιμασίας φωτογραφίζοντας τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι είναι δύσκολο να φύγει κάποιος πρωτοκλασάτος παίκτης και συγκεκριμένα ερωτηθείς για τον Λέτο τόνισε ότι μόνο αν έρθει μια εξωπραγματική πρόταση μπορεί να γίνει κάτι, αλλά και πάλι αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μια και δεν θα υπάρχει χρόνος για να καλυφθεί επάξια το κενό του.

Την ίδια ώρα, διέψευσε το ενδιαφέρον για τους Γιάννη Αμανατίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Σε ό,τι αφορά τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο επεσήμανε ότι τελευταία γίνονται κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ακόμη είπε ότι υπάρχει συμφωνία για το βασικό χορηγό της ομάδας και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 27-28 Αυγούστου.