Facebook Pixel Συμφωνούν Βαλβέρδε κι Αλέφαντος!
| 2011-07-22 08:22:00

Συμφωνούν Βαλβέρδε κι Αλέφαντος!

Συμφωνούν Βαλβέρδε κι Αλέφαντος!

O Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρεται στην υπόθεση Κάρλος Σάντσες για τον οποίο έχουν ίδια γνώμη Βαλβέρδε και Αλέφαντος.

Aναλυτικά το άρθρο του:

Εάν είναι αλήθεια όσα έλεγαν χθες βράδυ από τη Βαλενσιέν, ότι είχαν ραντεβού με την Ουντινέζε για τον Κάρλος Σάντσες, λογικά ο Κολομβιανός δεν θα καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Αλλά επειδή σε αυτή την… σαπουνόπερα έχουμε δει πολλά επεισόδια, ας περιμένουμε την εξέλιξή της κι ας μην αποκλείουμε τίποτα.

Όμως, έχει την πλάκα του ότι συμφωνούν για τον παίκτη, έτσι όπως τον είδαν στο Κόπα Αμέρικα, ο Βαλβέρδε κι ο Αλέφαντος!

Ποιο ήταν το σχόλιο του Αλέφαντου, μετά το τελευταίο παιχνίδι του παίκτη στην διοργάνωση; «Δεν υπήρχε στο γήπεδο Σάντσες. Όλους τους παίκτες τους βλέπεις να παίρνουν πρωτοβουλίες στη Κολομβία, μόνο ένας δεν παίρνει καμιά πρωτοβουλία. Ο Σάντσες. Σαν να βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή αρχάριο που φοβάται μην τον πετάξει έξω ο προπονητής αν κάνει ένα λάθος, δίνει συνεχώς τη μπάλα στα 10 μέτρα. Αν είσαι πίσω στο σκορ όπως βρέθηκε να χάνει από το Περού η Κολομβία, είναι σαν να παίζεις με λιγότερο παίκτη στο κέντρο».

Ε, μέσες άκρες ο Βαλβέρδε τους ίδιους προβληματισμούς εξέφρασε. Όχι με την υπερβολή που διακρίνει τον Αλέφαντο, αλλά έδειξε αν μη τι άλλο να διστάζει, βλέποντας τον παίκτη να είναι τόσο «συγκρατημένος», ας είμαστε διακριτικοί, στο παιχνίδι του. Του είπε ο Κοβάσεβιτς ότι πρέπει να ήταν τέτοιες οι εντολές του προπονητή της Κολομβίας, αλλά ο Ερνέστο απ’ ότι καταλαβαίνω σκέφτεται και ξανασκέφτεται την χρησιμότητα (;) που μπορεί να του έχει ένας τέτοιος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέλος πάντων, δεν είπε ο άνθρωπος ότι δεν θέλει τον Σάντσες, αφού άλλωστε από τον Γενάρη τον έχει ζητήσει, όμως είναι σαφές ότι δεν έχει και την ίδια διάθεση να πιέσει πλέον τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Για να δούμε.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags