Facebook Pixel "Ντρέπομαι για ΠΑΟΚ, αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, το πρωτάθλημα τελείωσε", "Όπως το έλεγε ο Άγγελος..."!
| 2017-08-26 13:30:00

"Ντρέπομαι για ΠΑΟΚ, αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, το πρωτάθλημα τελείωσε", "Όπως το έλεγε ο Άγγελος..."!

του Γιώργου Κτενά
"Ντρέπομαι για ΠΑΟΚ, αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, το πρωτάθλημα τελείωσε", "Όπως το έλεγε ο Άγγελος..."!

Μια γνήσια παοκτσήδικη φωνή μιλάει στο sportdog.gr για τον οδυνηρό αποκλεισμό του Δικεφάλου και ξεσπάει κατά των παικτών της ομάδας - "Είναι κρίμα για τον λαό μας".
 

Την άποψη ότι για τον ΠΑΟΚ έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, κάτι που φάνηκε πριν ακόμα από τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ, εξέφρασε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Παύλος Σαλτσίδης.

Ο παλαίμαχος αθλητής του ΠΑΟΚ, που είναι και ένθερμος υποστηρικτής του, σχολίασε ακόμα ότι ντρέπεται για τον Δικέφαλο που ταλαιπωρεί τον λαό του, αλλά και ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ή δεν θέλουν ή δεν μπορούν να παίξουν καλή μπάλα.

Χαρακτήρισε "καραγκιοζιλίκια" την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και τόνισε ότι περιμένει να φτιάξει καλη ομάδα στο μπάσκετ ο Δικέφαλος, για να χαρούν οι οπαδοί του.

"Είναι ντροπή αυτό που συνέβη από την Έστερσουντ, ντρέπομαι για αυτή την ομάδα, τι άλλο να πω; Είναι κρίμα να έχει τέτοιον λαό μια ομάδα και να τον ταλαιπωρεί. Τι μπορεί να πει κανείς για αυτά που γίνονται, όταν μια τόσο μεγάλη ομάδα χάνει από ένα χωριό της Σουηδίας", ήταν το πρώτο σχόλιο του Παύλου Σαλτσίδη στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ:

"Έχω χάσει τον μπούσουλα με αυτούς: είναι καλά πληρωμένοι, τους ταΐζει ο Σαββίδης, τους ποτίζει και δεν λένε να παίξουν μπάλα. Οπότε ή δεν είναι καλοί παίκτες ή δεν θέλουν να παίξουν μπάλα, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Δεν μπορεί οι παίκτες του Λεβαδειακού και της Έστερσουντ να είναι καλύτεροι από εκείνους του ΠΑΟΚ".

Περίμενετε αλλαγές, ανακατατάξεις στην ομάδα μετά από τον αποκλεισμό;

"Δεν μπορούν αυτοί οι παίκτες, αυτό δείχνει ο αποκλεισμός. Όταν χάνεις από ένα χωριό της Σουηδίας, πρέπει να δεις το πώς χάνεις. Αν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ είχε κάνει 20 ευκαιρίες και έχανε την πρόκριση, θα το δικαιολογούσαμε. Με κατεβασμένα τα χέρια όμως, δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Μας έπαιζε για δύο ημίχρονο μονότερμα ένα χωριό της Σουηδίας".

Θεωρείται ότι επηρέασε αρνητικά ή θετικά την ομάδα η αλλαγή τού Στανόγεβιτς με τον Λουτσέσκου;

"Όλα αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, μειώνουν τον ΠΑΟΚ αυτοί οι άνθρωποι. Εμείς τι να πούμε τώρα, απλώς βλέπουμε και λυπόμαστε για το πώς έχουν καταντήσει την ομάδα μας".

Τι περιμένετε να κάνει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, μετά από τον αποκλεισμό του; Μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του;

"Ποιο πρωτάθλημα; Δεν υπάρχει πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, έχει τελειώσει από τώρα, τα τελειώσαν όλα από την προετοιμασία φάνηκε ότι δεν μπορεί η ομάδα. Αυτό που έλεγε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ότι δεν μπορούνε τα παλικάρια, εδώ ταιριάζει. Ευελπιστούμε μόνο στο μπάσκετ τώρα ότι μπορούμε να κάνουμε ομαδάρα. Δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τους δύο μεγάλους, αλλά τουλάχιστον να κάνουμε μια αξιοπρπεή ομάδα και να την χαιρόμαστε. Όσο ζούμε ελπίζουμε και για το ποδόσφαιρο, αλλά να έχουμε πάντα στο μυαλό μας αυτό που είχε πει ο μεγάλος Πάμπλο Γκαρσία: Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Πιστεύω ότι θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας σιγά-σιγά".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags