Facebook Pixel «Γιώργο έλα στον Ολυμπιακό!»
| 2011-01-16 12:33:00

«Γιώργο έλα στον Ολυμπιακό!»

«Γιώργο έλα στον Ολυμπιακό!»

Ξετρέλανε τον Πειραιά ο Γεωργιάδης! Εντυπωσιασμένοι οι Μαρινάκης-Βαλβέρδε. Ζεστός και ο κόσμος: «Μικρέ να έρθεις σε εμάς», του φώναζαν.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να επιμένουν ότι «μεταγραφές τέλος», αλλά όπως σας γράφαμε και χθες η ομάδα κινείται μεταγραφικά και κάνει κινήσεις για το καλοκαίρι.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Γιώργος Γεωργιάδης, τον οποίο περίμεναν πώς και πώς να δουν χθες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» και αυτός τους απέδειξε ότι καλά κάνουν που τον παρακολουθούν.

Στον Πειραιά άρεσε πολύ χθες ο μικρός άσος του Πανσερραϊκού και δεν αποκλείεται να κάνουν από τώρα τις κινήσεις τους για να τον κλείσουν για το καλοκαίρι. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες επαφές με τη διοίκηση των Σερρών έγιναν χθες στο περιθώριο του αγώνα.

Το «κουνούπι», όπως τον φωνάζουν, έκανε πράγματα και θάματα στο γήπεδο και είναι λογικό να κέρδισε πολλούς πόντους από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και φυσικά από τον Ερνέστο Βαλβέρδε που τον παρακολουθεί και τον έχει έτσι κι αλλιώς ψηλά στη λίστα με τους Έλληνες παίκτες.

Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά και γενικότερα όλη η παρουσία του Γεωργιάδη, ο οποίος λίγο έλειψε να κάνει μόνος του τη… ζημιά στον Ολυμπιακό.

Αυτό που έχει μεγάλη επίσης σημασία είναι ότι ο παίκτης «τρέλανε» και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον παρακολούθησε χθες ζωντανά από το γήπεδο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει, άλλωστε, να φέρει στην ομάδα ό,τι καλύτερο υπάρχει από ταλέντο στην ελληνική αγορά και ο Γεωργιάδης μπορούμε να πούμε ότι είναι μέσα στις «καψούρες» του.

Εξάλλου, ο Γεωργιάδης ξετρέλανε και τον κόσμο του Ολυμπιακού με την εμφάνισή του στο Φάληρο. Ο μικρός έγινε αντιληπτός από αρκετούς φίλους της ομάδας κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο και δέχθηκε τις σχετικές προτροπές: «Μικρέ να έρθεις σε εμάς», του έλεγαν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags