Facebook Pixel Τι Φάληρο, τι Μαδρίτη!
| 2011-01-16 13:18:00

Τι Φάληρο, τι Μαδρίτη!

Τι Φάληρο, τι Μαδρίτη!

Ο Ολυμπιακός έχει «χτίσει» ένα από τα καλύτερα φρούρια στην Ευρώπη, το «Καραϊσκάκης» έχοντας 9 στα 9! Δείτε πώς οι Ερυθρόλευκοι... μοιάζουν με τη Ρεάλ και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Η χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανσερραϊκού ήταν η ένατη σε εννιά αγώνες για τη Σούπερ Λιγκ φέτος. Οι Πειραιώτες δεν δίνουν με τίποτα βαθμούς στο Φάληρο και δημιουργούν ένα εκπληπτικό ρεκόρ στην έδρα τους. Σίγουρα, το «Καραϊσκάκης» είναι από τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός την έχει κάνει εντός συνόρων... απόρθητο κάστρο.

Τελευταία ήττα πέρσι

Η τελευταία ήττα των Ερυθρόλευκων για το πρωτάθλημα στο Φάληρο ήταν πριν από έναν χρόνο και συγκεκριμένα στις 24 Ιανουαρίου του 2010, όταν ο ΠΑΟΚ πέρασε από το «Καραϊσκάκης» με γκολ του Εντίνιο. Πάντως, το σερί μπορεί του Ολυμπιακού μπορεί να συνεχιστεί, αφού ο επόμενος εντός έδρας αγώνας του είναι με την Ξάνθη και μετά με τον Παναθηναϊκό.

Τι Φάληρο, τι Μαδρίτη!

Το «Καραϊσκάκης» είναι σαν το... «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» καθώς Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν τον ίδιο απολογισμό με εννιά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η μόνη διαφορά είναι πως η «Βασίλισσα» έχει 30-5 τέρματα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν και οι Ερυθρόλευκοι 25-4 αλλά είναι στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Επίσης, ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο έχει τα ίδια... κατορθώματα με τις δύο παραπάνω ομάδες.

Δεν περνάει κανείς από το Ντόνετσκ

Αυτή τη στιγμή, την καλύτερη έδρα σε όλη την Ευρώπη την έχει η Σαχτάρ καθώς στο Ντόνετσκ έχει δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς ενώ έχει δεχτεί μόλις δύο τέρματα (23-2). Χωρίς να έχουν χάσει βαθμό στο σπίτι τους συνεχίζουν η Πόρτο που έχει στο Ντραγκάο 8-0-0 και 25-4 τέρματα αλλά και η Γιαγκελόνια στην Πολωνία με 17-4 γκολ.

«Κόκκινοι διάβολοι» στο Μάντσεστερ

Στην Πρέμιερ Λιγκ, το «Ολντ Τράφορντ»... παραμένει από τις πιο δύσκολες έδρες, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παραχωρήσει μόλις μια ισοπαλία σε έντεκα ματς (29-7 τέρματα). Στην Ολλανδία, η τρίτη Γκρόνιγκεν έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς (9-1-0) ενώ το ίδιο έχουν πράξει οι Παρτιζάν (8-1-0), Χάιντουκ Σπλιτ (8-1-0) και Λίτεξ (7-1-0).

Πολύ καλές έδρες έχουν και οι Κοπεγχάγη, Οτελούλ, Πλζεν, Άντερλεχτ και Μάριμπορ, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω πινακάκι. Αξιοσημείωτο είναι πως η... ήδη πρωταθλήτρια Γερμανίας Ντόρτμουντ (έχει ξεφύγει κατά πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες) δεν διαθέτει φέτος την έδρα-φόβητρο έχοντας έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Τουρκία με την πρωτοπόρο Τράμπζονσπορ.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags