Facebook Pixel Πότε θα βγει το …Πολεμικό ανακοινωθέν;
| 2011-01-16 14:42:00

Πότε θα βγει το …Πολεμικό ανακοινωθέν;

Πότε θα βγει το …Πολεμικό ανακοινωθέν;

Θα αναλάβει πρόεδρος ο Πολέμης; Και αν ναι, τώρα ή το καλοκαίρι; Και τι θα κάνει ο Τζίγγερ; Ο sportdog έκανε μια βόλτα στην πιάτσα για να μάθει…

Αύριο είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση στον Παναθηναϊκό και η αγωνία σχετικά με το τι θα γίνει στα διοικητικά της ομάδας κορυφώνεται.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να μάθουμε και αύριο το όνομα του νέου προέδρου (να πέσει, δηλαδή, στο τραπέζι της Γ.Σ.), αλλά αυτός θα εκλεγεί τυπικά την Τετάρτη στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το προβάδισμα φαίνεται να το έχει ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος είναι αποδεκτός από όλους τους μετόχους, αλλά  ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει πεισθεί να αναλάβει από τώρα τον Παναθηναϊκό.

Και το λέμε αυτό γιατί υπάρχει ένα τελευταίο σενάριο που αναφέρει ότι ο Πολέμης θα αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι και αφού λάβει τις εγγυήσεις που ζητά και για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει τις προάλλες.

Τι θα γίνει μέχρι τότε, όμως, αν δεν προκύψει νέος πρόεδρος; Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει η ομάδα με προεδρεύων αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς τρέχει όλα τα θέματα του συλλόγου αυτή τη στιγμή.

Την ίδια ώρα, αναμένουμε και τις δηλώσεις του Αδαμάντιου Πολέμη μετά το σημερινό ματς με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ. Ο Πολέμης συνηθίζει, άλλωστε, να τοποθετείται για όλους και για όλα στους δημοσιογράφους και δεν αποκλείεται να... βγάλει την είδηση, όπως σας γράφαμε και το πρωί.

Από εκεί και πέρα και σε ό,τι αφορά το νέο Δ.Σ. και όπως αναφέρει το gazzetta.gr ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλοντας να μειώσει την επιρροή του στα του συλλόγου αναμένεται να ορίσει τα μισά μέλη από τα 12 που δικαιούται ως μεγαλομέτοχος.

Μάλιστα, φήμες αναφέρουν ότι μπορεί να ορίσει τα ξαδέρφια του Νικόλα Πατέρα, Γιάννη και Στέφανο.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναμένεται να ορίσει τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη και τη Μαίρη Λομβέρδου (πρωταθλήτρια κολύμβησης με τον Παναθηναϊκό και νυν πρόεδρος των παλαίμαχων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου).

Πάντως, κανείς από τους δύο προαναφερθέντες μεγαλομετόχους δεν αναμένεται να δώσει το "παρών" στη Γ.Σ. σε αντίθεση με τον Νικόλα Πατέρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags