16/01/11 - 15:30

«Θα θρηνούσαμε θύματα αν δεν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει «επίθεση» στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα ανακοίνωσε χθες κατά της αστυνομίας με αφορμή τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 

«Θα θρηνούσαμε θύματα αν δεν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ»
45.173views 0shares

Aναλυτικά η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ:

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συμφωνήσουμε εν μέρει σε ό, τι αφορά την Αστυνομία. Πραγματικά η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έκανε λάθος σχεδιασμό και δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Αυτό όμως το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν θέτει εκτός ευθυνών την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους της.

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και είναι μεγάλη ομάδα. Δεν επιτρέπεται όμως οι διοικούντες μίας τέτοιας μεγάλης ομάδας να προσπαθούν να καλύψουν και να δικαιολογήσουν τα έκτροπα και τους βανδαλισμούς των φιλάθλων τους και τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διότι όποιες ευθύνες κι αν έχει η Αστυνομία, σίγουρα δεν είναι αυτή που κατάστρεψε ολοσχερώς τις τουαλέτες του Σταδίου και τις πόρτες ασφαλείας, που προκάλεσε το ξήλωμα και το σπάσιμο των καθισμάτων, που άναψε εστίες φωτιάς, που φρόντισε για το ρήμαγμα των κυλικείων και που προκάλεσε τον τραυματισμό αθώων πολιτών και όχι μόνο…

Γρονθοκόπησαν μάλιστα ακόμη και τους υπαλλήλους των κυλικείων που δούλευαν για ένα μεροκάματο, κλέβοντας τις εισπράξεις τους. Αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να τα καταδικάσει και συγχρόνως να προσπαθήσει να αποβάλει αυτά τα κακοποιά στοιχεία από την οικογένειά της και από τα ελληνικά γήπεδα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους καταπληκτικούς φιλάθλους μας που αν και προκλήθηκαν, με την άψογη συμπεριφορά τους απέτρεψαν τα χειρότερα. Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι είναι κάθετα αντίθετοι στη βία και αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο.
Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, με οποιοδήποτε κόστος, αν πραγματικά θέλουμε ένα καλύτερο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Τελικά υπάρχει θεός και έβαλε το χέρι του, γιατί αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, σήμερα θα θρηνούσαμε ακόμη και θύματα».