Facebook Pixel Το… τσίμπησε με Τσιμπάμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-16 17:53:00

Το… τσίμπησε με Τσιμπάμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το… τσίμπησε με Τσιμπάμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Tρίποντο για τη Λάρισα, μετά από επτά σερί ήττες! Επιτέλους κέρδισε, με θύμα τον Ηρακλή στο «ΑΕΛ FC ARINA» (2-1), χάρη στη γκολάρα του νεοαποκτηθέντα Τσιμπάμπα (82’)!

Η ΑΕΛ πραγματοποιούσε μία από τις συνήθεις πολύ μέτριες εμφανίσεις της και όλα έδειχναν ότι θα έμενε στο 1-1 με τον Ηρακλή.

Ωστόσο, λογάριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο. Και αυτός ήταν το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, ο Τσιμπάμπα, ο οποίος μπήκε στο 78’, έχασε ευκαιρία στο 80’ και δύο λεπτά αργότερα με ασύλληπτη κεφαλιά μετά από φάουλ σκόραρε χαρίζοντας την υπερπολύτιμη νίκη στους «βυσσινί» στη μάχη που κάνουν για την παραμονή.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη έτσι όπως τη μετέδωσε ο sportdog.

90+4': Λήξη αγώνα.

83': ΓΚΟΛ Η ΛΑΡΙΣΑ! Ο Τσιμπάμπα μόλις μπήκε στο παιχνίδι σκόραρε για την ΑΕΛ με εντυπωσιακή κεφαλιά μετά από φάουλ του Κανόμπιο.

48’: Ο Μετίν ζητάει πέναλτι σε τράβηγμα του Λίμα. Από το ριπλέι φαίνεται ότι το έχει βάλει το... χεράκι του ο αμυντικός του Ηρακλή, αλλά πέφτει αρκετά θεαματικά ο Τούρκος.

46': Έναρξη αγώνα. 

45+2': Hμίχρονο.

38': ΓΚΟΛ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ! Ο Βέλλιος εκματαλεύεται την τραγική άμυνα της Λάρισας και σκοράρει σχεδόν ανενόχλητος.



1': ΓΚΟΛ Η ΛΑΡΙΣΑ! Η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Μπλάζεκ! Το γκολ είναι ένα μεγάλο... δώρο από τον Ελευθερόπουλο, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.



Oι συνθέσεις:

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης (72' Kανόμπιο), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (78' Tσιμπάμπα), Μετίν (82' Βελάσκο), Κουζέν.

Στον πάγκο: Αμπάρης, Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Πούρι, Ρέντζας, Τσιμπάμπα

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Λίμα, Αραμπατζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Πίτου (68' Mάρα), Ντάνι, Παπαστεριανός (Hλιάδης 73'), Σολτάνι, Βέλλιος, Σίσιτς (Βουτσιάς 82').

Στον πάγκο: Μπαντής, Ηλιάδης, Κυριαζής, Κανακούδης, Μάρα, Βουτσιάς, Καρλίνιος
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags