17/01/11 - 09:53

«Αν φύγει ο Σισέ και το αόρατο χέρι»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog τους δύο λόγους που ο Παναθηναϊκός καταφέρνει και μένει κοντά στον Ολυμπιακό. Τι θα γίνει αν εκλείψουν;

«Αν φύγει ο Σισέ και το αόρατο χέρι»
35.417views 0shares

• Νομίζω ότι είναι σαφές ότι το πρωτάθλημα διατηρεί ακόμη το ενδιαφέρον του –διότι όσο η απόσταση είναι στους πέντε πόντους και υπάρχει το μεταξύ τους ντέρμπι στο Καραϊσκάκη υπάρχει ενδιαφέρον-από δύο κατά βάση λόγους.

• Ο ένας λόγος είναι η εκτελεστική δεινότητα του Σισέ. Κι ο άλλος είναι το…αόρατο χέρι που σπρώχνει τους διαιτητές να σφυρίζουν έτσι όπως σφυρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα. Η, αν θέλετε, και στο φετινό πρωτάθλημα.

• Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Δεν εννοώ τίποτα, παρά μόνο ότι η θεά τύχη και οι συγκυρίες με τις συμπτώσεις φέρνουν μία ομάδα σχεδόν σε μόνιμη βάση να ευνοείται από σφυρίγματα. Τι να κάνουμε. Συμβαίνουν κι αυτά το ποδόσφαιρο.

• Απλά, για σκεφτείτε να μας εκλείψουν οι δύο αυτοί λόγοι. Δηλαδή, να πάρει καμία μεταγραφή αύριο μεθαύριο ο Σισέ και με ένα μαγικό τρόπο να εξαφανιστεί αυτό το αόρατο χέρι.

• Τότε τι θα γίνει φίλτατοι; Το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα πως θα κρατηθεί ζωντανό; Ο Ολυμπιακός έχει ήδη τρεις αυτοκτονίες. Τρία δικά του παιχνίδια, τρία παιχνίδια που τα είχε στα χέρια του, τα έχασε. Πόσες αυτοκτονίες τον παίρνει να κάνει ακόμη;

Πηγή: sportfm.gr.