Facebook Pixel «Ο ένας το δεξί, ο άλλος το αριστερό»
| 2011-01-17 10:10:00

«Ο ένας το δεξί, ο άλλος το αριστερό»

«Ο ένας το δεξί, ο άλλος το αριστερό»

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο blog του για τον Σισέ και το γεγονός ότι έχει πετύχει μόνος του όσα γκολ έχουν μαζί Πάντελιτς και Μιραλάς. «Ο Φερέιρα MVP με Καβάλα».

Δική του δουλειά
Ούτε Σισέ ούτε Κατσουράνης. Για μένα ο κορυφαίος του αγώνα ήταν ο… Φερέιρα! Δεν κάνω πλάκα. Ο Πορτογάλος έχει πλέον αρχίσει να αφήνει για τα καλά τη σφραγίδα του και ο Παναθηναϊκός να γίνεται ομάδα με όλη της σημασία της λέξης. Δική του δουλειά είναι αυτό που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα και κανενός άλλου.

Νύχτα – μέρα
Και φυσικά αποδεικνύεται και κάτι ακόμη. Ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμία σχέση με τον Νιόπλια. Και δεν το λέω εγώ ή εσείς, αλλά η εικόνα της ομάδας.

Επαθε και έμαθε
Ο Φερέιρα χρειάστηκε χρόνο για να μάθει το ρόστερ και στο διάστημα αυτό έγιναν και «ζημιές» με αποκορύφωμα το ματς με τον Βόλο. Πλέον όμως η δουλειά του φαίνεται για τα καλά και ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα. Εχει ξεκάθαρο πλάνο ανάπτυξης, ξέρει τι ζητάει και πως να το πάρει. Με συγκεκριμένους ρόλους μέσα στο γήπεδο, με λίγα λόγια με σχέδιο, αλλά και ψυχολογία.

Για πλάκα
Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο γύρισε το ματς. Για πλάκα. Και το θέμα είναι πως αν έβλεπες το ματς δεν υπήρχε περίπτωση να μην νοιώθεις σίγουρος ότι θα το πάρεις το ματσάκι. Σε «γέμιζε» η απόδοση της ομάδας και προσωπικά πιστεύω ότι δημιουργικά ήταν το καλύτερό σου φετινό παιχνίδι. Κι ας έλειπε και ο Λέτο.

Μόνος του και οι δυο τους
Για τον Σισέ τι να λέμε πάλι; Ο τύπος έχει βάλει μόνος του όσο έχει βάλει ο Πάντελιτς και ο Μιραλάς μαζί. Το αριστερό του ο ένας και το δεξί του ο άλλος δηλαδή, αν θελήσουμε να το πάρουμε και στην πλάκα…

Ξέσπασμα
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν την πήρε τη νίκη και με την Καβάλα και περιμένει την Τετάρτη την ΑΕΚ. Με κόσμο μετά από καιρό. Χρωστάνε οι πράσινοι στον κόσμο τους μια καλή εμφάνιση live. Όχι, μόνο από την… τηλεόραση παιδιά.

Στα ίδια
Στα διοικητικά δυστυχώς δεν είχαμε εξέλιξη και ο Πολέμης έκανε πίσω. Δεν ξέρω τι ακριβώς του φταίει και καλό είναι να το ξεκαθαρίσει κάποια στιγμή ο ίδιος. Φαντάζομαι ότι η τρελή δημοσιότητα των τελευταίων ημερών μπορεί και να έβαλε το χέρι της. Ο Πολέμης δεν έχει μάθει (και δεν θέλει) να μιλάει μέσα από τις εφημερίδες. Οι υπόλοιποι μέτοχοι το έκαναν και το έβαλε στα πόδια. Ίσως αυτή να είναι και η μία εκδοχή. Ίσως…

Γόντικας και… βλέπουμε
Η λογική λέει ότι δεν θα έχουμε ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα του προέδρου. Θα πάμε με Γόντικα ως το καλοκαίρι και βλέπουμε. Προσωπικά δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος όσο κάποιοι θέλουν να τα παρουσιάζουν τα πράγματα και πιστεύω πως θα δούμε φως. Μέχρι τον Μάη άλλωστε ποιος ξέρει πόσες ζυμώσεις έχουμε ακόμη να δούμε:

Πηγή: leoforοs.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags