Facebook Pixel «Πολυτέλεια ο Σισέ για ΠΑΟ!»
| 2011-01-17 10:32:00

«Πολυτέλεια ο Σισέ για ΠΑΟ!»

«Πολυτέλεια ο Σισέ για ΠΑΟ!»

Ο Σάββας Λιβάνιος εξηγεί στο blog του γιατί σβήνει η πράσινη λάμψη του Σισέ, σε μία ομάδα που σύμφωνα με τα οικονομικά της δεδομένα δεν μπορεί να διατηρεί τον συγκεκριμένο παίκτη στο ρόστερ της.

Κόντρα στην Καβάλα πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ σε ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά παρόλα αυτά οι εξέδρες στο ΟΑΚΑ ήταν άδειες, λόγω της συμπεριφοράς λίγων ανεγκέφαλων οπαδών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, επειδή έχει στο ρόστερ του τον Σισέ. Χωρίς αυτόν οι «πράσινοι» θα ήταν σε επίπεδο μία σκάλα πιο κάτω και ο Ολυμπιακός θα κρατούσε και με τα δύο χέρια τον φετινό τίτλο. Μέχρι πότε όμως θα παίζει για τον Παναθηναϊκό ο Σισέ;

Θα φύγει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ή το προσεχές καλοκαίρι; Η απάντηση δεν θέλει και μεγάλο ψάξιμο δημοσιογραφικά. Αν έρθει σοβαρή πρόταση τον Ιανουάριο, ο Γάλλος σταρ θα αποχωρήσει στην τρέχουσα περίοδο από την Παιανία και θα τον βλέπουμε μόνο από τους δέκτες της τηλεόρασης ή από βιντεάκια στο ίντερνετ. Διαφορετικά θα πει το «αντίο» στο τέλος της περιόδου.

Πολυτέλεια

Σε διοικητικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός βιώνει την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του και είναι πολυτέλεια, σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ, να έχει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με την αξία του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο 30χρονος στράικερ θα πουληθεί και με τα λεφτά που θα μπουν στο ταμείο της ομάδας θα κλείσει μέρος του ανοίγματος για την επόμενη περίοδο.

Ο πολυμετοχικός έφτασε εδώ που έφτασε γιατί οι παράγοντες της ομάδας δεν μπορούν να συνεργαστούν, οπότε η όποια διοίκηση προκύψει από την συνέλευση της ΠΑΕ δεν μπορεί να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του Σισέ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν πρόκειται να τα βρει με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν μιλάει με τον Νικόλα Πατέρα και όλοι πόνταραν στον  Αδαμάντιο Πολέμη που ήταν μία εξαιρετική λύση για την προεδρία του Παναθηναϊκού. Ομως, ο εφοπλιστής και μέτοχος της ΠΑΕ δήλωσε -σε ελεύθερη μετάφραση- «ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω…».

Και ήταν μία εξαιρετική λύση όχι γιατί θα έβαζε 20-30 εκατ. ευρώ για να έφερνε δύο Σισέ και τρεις Πιζάρο, αλλά γιατί ήταν αποδεκτός από τους άλλους μετόχους και θα υλοποιούσε με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση το πλάνο περικοπής των εξόδων της ΠΑΕ μέσα στα οποία είναι και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Ο Πολέμης διάβασε σε μερίδα του αθλητικού Τύπου ότι ετοιμάζεται να αγοράσει ένα σημαντικό ποσοστό των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη έτσι ώστε να βάλει γύρω στα 20 εκατ. ευρώ στην ομάδα. Κάτι που δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα, αφού η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού θα λειτουργήσει ως… ΔΝΤ και θα πέσει μεγάλο ψαλίδι στα έξοδα.

Ολο αυτό το επικοινωνιακό πανηγυράκι  δεν άρεσε  καθόλου στον Αδαμάντιο Πολέμη που προτίμησε να μείνει έξω από το χορό, γιατί δεν του άρεσε ο ρόλος του μεσσία που κάποιοι πήγαν να του φορτώσουν.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags