Facebook Pixel «Διαχειριστής μίας ‘τρελής πολυκατοικίας’»
| 2011-01-17 11:22:00

«Διαχειριστής μίας ‘τρελής πολυκατοικίας’»

«Διαχειριστής μίας ‘τρελής πολυκατοικίας’»

Ο Κώστας Γουλής γράφει στο blog του πώς τα «εγώ» απέτρεψαν τον Πολέμη να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ποιος θα «βγάλει το φίδι από την τρύπα».

Και τώρα τι; Και τώρα ποιος; Μετά το «όχι» του Αδαμάντιου Πολέμη στην προεδρία του Παναθηναϊκού, καταπώς φαίνεται ο «κλήρος» πέφτει στον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος θα κληθεί να οδηγήσει το? καράβι ως το καλοκαίρι, ως υπηρεσιακός πρόεδρος, και μετά βλέπουμε.

Και ποιος στην τελική μπορεί να κατηγορήσει τον Πολέμη, που δεν θέλησε να μπει και να μπλέξει σε μία διαδικασία όπου άπαντες τον προωθούσαν ως? διαχειριστή μίας τρελής «πολυκατοικίας»; Διότι έτσι κατάντησε ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός. Μία «πολυκατοικία», ένα σίριαλ με τους μετόχους να ψάχνουν για έναν? Μπαλαφούτη.
Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Πολέμη, που είδε -μολονότι οι δικές του προθέσεις ήταν ξεκάθαρα ειλικρινείς προς όλους- τα «ΕΓΩ» του καθενός να μπαίνουν ξανά πάνω από το «ΕΜΕΙΣ».

-Όταν ο Τζίγγερ δείχνει ακόμη «βουζωμένος» με όλα όσα προηγήθηκαν (όχι κι άδικα σε κάποια θέματα αν το καλοσκεφτεί κανείς) να στέκεται πάνω στο «εγώ είμαι πλέον το 30%» και να ψάχνει τρόπο για να απεμπλακεί από καθετί που έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό.

-Όταν ο Βγενόπουλος συνεχίζει τα ήξεις-αφίξεις, με ανακοινώσεις «Πυθίες» που? θέλουν να πουν αυτό, αλλά «κρύβουν» και κάτι άλλο και αφήνει να «διαρρέονται» συνεχώς πράγματα, όπως και όποτε τον βολεύει.

-Όταν ο Πατέρας και ο (Παύλος) Γιαννακόπουλος δηλώνουν έτοιμοι να τον βοηθήσουν σε οτιδήποτε τους ζητηθεί, αλλά όντας «σκοτωμένοι» ο ένας με τον άλλο, αδυνατούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για το κοινό καλό. Και σε κάθε ευκαιρία δείχνουν πως βρίσκονται σε θέσεις... μάχης και με ακονισμένα ξίφη.

-Όταν τα όσα έλεγε στις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας εφοπλιστής με τους κύριους μετόχους της ΠΑΕ, «διαρρέονταν» παραποιημένα, μόνο και μόνο για να περάσει η κάθε πλευρά τη «γραμμή» της.

-Όταν βλέπει τον καθένα να του λέει «Αδαμάντιε, εγώ σε στηρίζω» αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει -ακόμη και τώρα που ο Παναθηναϊκός βλέπει τη χρεωκοπία να πλησιάζει- είναι η ατομική προβολή του και πως θα του «φορτώσει» επί της ουσίας τη? λέζα της εφαρμογής του ΔΝΤ στην ομάδα.

-Όταν έβλεπε ότι αν όχι όλοι, σίγουρα οι περισσότεροι, κοίταζαν μόνο τα δικά τους συμφέροντα και όχι το κοινό καλό. Και σε καμία περίπτωση δεν ήταν έτοιμοι για μία νέα αρχή, βασισμένη στην ειλικρίνεια προς τον κόσμο.

Όταν λοιπόν τα έβλεπε όλα αυτά, είπε κι ο ίδιος «οι άνθρωποι είναι αδιόρθωτοι κι άντε γεια σας. Να βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα».

ΥΓ.: Να πούμε δυο πραγματάκια τώρα και για τον Σισέ. Η αλήθεια είναι ότι κούρασε πολύ η όλη ιστορία (όπως και οι περισσότερες πλέον στον Παναθηναϊκό). Και σαφώς φαίνεται και από την αλλαγή κατεύθυνσης στις δηλώσεις του και τα «παράθυρα» περί επιστροφής στη Γαλλία, ότι πλέον το σκέφτεται αρκετά σοβαρά το αν θα θελήσει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι.

Δεν έχει αποφασίσει, ωστόσο, ακόμη κι όσο «συντηρείται» αυτή η ιστορία (ακόμη και από τα ελληνικά ΜΜΕ) το μόνο που κάνει είναι να του σπάει τα? νεύρα (μην πω

τίποτε άλλο και με καλέσει κάνα πειθαρχικό) και να τον ξενερώνει. Ας τον αφήσουμε λοιπόν όλοι μας ήσυχο, να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα απ’ όλους και όταν θα έρθει η ώρα, θα «ζυγίσει» όπως ο ίδιος εκτιμά τα δεδομένα και θα αποφασίσει τι και πως το θέλει για τη συνέχεια της καριέρας του.

ΥΓ.1: Ορισμένοι φωνάζουν από χθες «καλά έκανε ο καπετάνιος και τα έχωσε στη Nova και στους σχολιαστές της» και συμπορεύονται με την απρεπέστατη κίνηση του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με γεια και με χαρά του καθενός να πιστεύει ότι τραβάει η ψυχή του. Και να έχει τη δική του άποψη και το δικό του πιστεύω.

Αλλά προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο και... τρομακτικό, να φτάνουμε σε ακρότητες σαν κι αυτή που είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να μπουκάρει σε μπουθ και να τραβάει και να πετάει τα ακουστικά του ανθρώπου που μετέδιδε τον αγώνα. Επειδή δεν... συμφωνούσε. Τι λέτε ρε; Και μετά σαν να μην συμβαίνει τίποτα; Κι αυτά δεν «γεννάνε πράξεις βίας», έτσι; Ντροπή. Ότι και να’ πε ο δημοσιογράφος. Όπως και να το’ πε. Απαράδεκτο όλο το σκηνικό...

ΥΓ.2: Βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο ο Παναθηναϊκός δημιουργικά και ο Φερέιρα βγάζει σιγά-σιγά πράγματα στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα έχει μάθει πλέον να αντιδράει καλά όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ας μην βιάζονται λοιπόν ορισμένοι να ξεγράφουν τον Παναθηναϊκό. Εχει πολύ ψωμί ακόμη η σεζόν...

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags