17/01/11 - 12:12

«Μας πιάσανε κορόιδο!»

Ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που θα αποκτήσει μόνο με 2,5 εκ. ευρώ τον Μιραλάς. Στον Μαρινάκη μόνο φαίνονται πολλά…

«Μας πιάσανε κορόιδο!»
54.012views 0shares

«Μας έπιασαν κορόιδα. Θα χάσουμε τσάμπα, τον παικταρά», ήταν το σχόλιο του Μπερνάρ Καϊασό στον «Ελεύθερο Τύπο», που συμπλήρωσε:

«Τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρουμε από τον Ολυμπιακό είναι πολύ λίγα για την αξία του Κέβιν Μιραλάς. Ο ποδοσφαιριστής έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην Ελλάδα απ’ ότι μαθαίνουμε, και δεν καταλαβαίνουμε πως θα τον πουλήσουμε με τόσο λίγα χρήματα».

Δεν ξέρουν την πραγματική του αξία: «Κανένας δεν είχε καταλάβει την πραγματική αξία του Μιραλάς. Γι’ αυτό και βάλαμε ως όρο οριστικής μεταγραφής του, το ποσό αυτό. Όμως ο Μιραλάς στο ελληνικό πρωτάθλημα έκανε και κάνει εκπληκτικά πράγματα και όλος ο κόσμος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αξία του».

Είχαμε χρυσάφι στα χέρια μας: «Δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι είχαμε χρυσάφι στα χέρια μας και κανείς από τους προπονητές μας δεν το πήρε χαμπάρι. Εμείς στη Σεντ Ετιέν χρησιμοποιούσαμε τον Μιραλάς, πότε δεξιά πότε αριστερά και κανένας ποτέ δεν τον έβαλε να παίξει στο κέντρο της επίθεσης».

Είχαμε και ατυχία. «Είχαμε και λίγη ατυχία. Την εποχή που πήραμε τον Μιραλάς από τη Λιλ, δίνοντας, 3 εκατ. ευρώ είχε κι έναν τραυματισμό που τον κράτησε για αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Έπειτα στη θέση του σέντερ-φορ αγωνίσθηκε ο Γκομίς που τα πήγε θαυμάσια και κανένας προπονητής δεν θέλησε να ρισκάρει τοποθετώντας τον Κέβιν στην κορυφή της επίθεσης.

Κι έτσι φτάσαμε στο σημείο να μπορούμε να πάρουμε από τον Ολυμπιακό μόλις 2,5 εκατ. ευρώ και να χάσουμε πολλά περισσότερα που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν οι προπονητές μας τόσο καιρό που είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Μιραλάς είχαν δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο ταλέντο του κι ενδεχομένως να τον ρωτούσαν σε ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται», τόνισε ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το χωνέψω»!