Facebook Pixel Με Τζίγγερ, αλλά χωρίς πρόεδρο
| 2011-01-17 12:20:00

Με Τζίγγερ, αλλά χωρίς πρόεδρο

Με Τζίγγερ, αλλά χωρίς πρόεδρο

Δεν άλλαξε τα δεδομένα η Γ.Σ. του Παναθηναϊκού. Ίδιο το νέο Δ.Σ., ίδιο και το κενό στη θέση του προέδρου. «Παρών» μέσω επιστολής ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, αλλά χωρίς διάθεση να διοικήσει.

Στη σημερινή Γ.Σ. του Παναθηναϊκού δεν προέκυψε πρόεδρος, όπως αναμενόταν μετά την άρνηση του Πολέμη, αλλά είχαμε έγγραφη δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που παρέμεινε ως μέλος στο νέο Δ.Σ., επανέλαβε τη βούληση της οικογένειας να μη λειτουργεί ως πλειοψηφία στον σύλλογο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Βαρδινογιάννη:

«Η βούληση της πλευράς Βαρδινογιάννη να μην λειτουργεί ως πλειοψηφία, παραμένει ακλόνητη και αυτό φαίνεται από τις πράξεις και τις ενέργειες της. Στο πλαίσιο αυτό, στόχος στην Γ.Σ. ήταν να οριστούν έξι μέλη. Επιθυμία μας να είναι οι θέσεις του Δ.Σ. να πλαισιωθούν από άτομα που μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και θα συμβάλλουν στην έξοδο από την σημερινή κρίση.

Εν τούτοις με εξαίρεση την πρόταση του κ. Δάβαρη να οριστεί μέλος Δ.Σ. ο κύριος Λουμίδης την οποία και αποδειχθήκαμε δεν κατέστη δυνατόν να οριστούν πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Ως εκ τούτου με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και δεδομένη την αναγκαιότητα να οριστεί το Δ.Σ σε σώμα και να εξασφαλιστεί η λειτουργία της ΠΑΕ, προτείναμε πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν οριστεί κοινή συναινέσει».

Το νέο Δ.Σ.

Από εκεί και πέρα, τρεις αλλαγές προέκυψαν μόνο στα μέλη που απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο απαριθμεί 13 μέλη και θα συνεδριάσει την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη.

Σε ό, τι αφορά το νέο Δ.Σ. η πλευρά Βγενόπουλου όρισε τους Λομβάρδου και Μαυροκουκουλάκη, ο Αδαμάντιος Πολέμης τους Νίκα, Ξυλά και τον εαυτό του, ο Ζολώτας τον εαυτό του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος τον εαυτό του, ο Εραστιτεχνης τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι οι:

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, Νίκος Βαρδινογιάνης, Βαγγέλης Σαμαράς, Αργύρης Μήτσου, Σπηλιωτόπουλος, Σωτήρης Λουμίδης, Τζόνι Βεκρής, Γιώργος Νίκας, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης, Παναγιώτης Δάβαρης, Εμαννουήλ Πενθερουδάκης.

Σε δηλώσεις του ο Τζόνι Βερκής, μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης δήλωσε: «Προσπαθούμε όλοι για το καλό του Παναθηναϊκού. Το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε είναι το ίδιο με το προηγούμενο με τρεις μόνο αλλαγές προσώπων στα είκοσι άτομα που το συνθέτουν. Η σύγκλησή του θα οριστεί σήμερα και όλα θα φανούν την Τετάρτη ή την Πέμπτη που θα συνεδριάσει».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags