Facebook Pixel «Δικαιολογημένα αμφιβάλουν!»
| 2011-01-17 12:49:00

«Δικαιολογημένα αμφιβάλουν!»

«Δικαιολογημένα αμφιβάλουν!»

Στο γεγονός ότι θέλει να πετύχει στην επένδυση που ετοιμάζει στον ΠΑΟΚ αλλά και ότι όσα γράφονται και ακούγονται για τις προθέσεις των υποψήφιων επενδυτών δεν είναι όλα αλήθεια, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Οντέι Αλ Σαμαρί.

Ο εκ των υποψήφιων επενδυτών στον "δικέφαλο του Βορρά" μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» σχετικά, για τον χρόνο που πιέζει αλλά και για τα πλάνα του με τον Θοδωρή Ζαγοράκη:

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό consortium, αλλά και εγώ, ενημερωνόμαστε για τα όσα δημοσιοποιούνται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα σχετικά με εμάς και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι. Πολλοί ψάχνουν ποια είναι τα πλάνα του ομίλου, τι θέλει να κάνει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα, αλλά αυτά είναι δικός του λογαριασμός.

Έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες και ψέματα, τα οποία προφανώς έχουν περάσει και στον κόσμο της ομάδας που έχει αρχίσει να αμφιβάλει για τις προθέσεις και το επίπεδό μας. Οι άνθρωποι του ομίλου κι εγώ θέλουμε να νιώθουμε πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μας στηρίζουν και δεν είναι εναντίον μας. Πώς αλλιώς μπορεί να προχωρήσει το όλο εγχείρημα;».

Για το κλείσιμο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την 20η Ιανουαρίου:

«Προφανώς, ξέρω για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να πιεστώ από αυτό. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ντιλ και δεν μπορώ να βρίσκομαι σε δύο χώρες ταυτόχρονα για να συζητήσω.

Δεν βλέπω το δέντρο αλλά το δάσος. Είναι πολύ εύκολο κάτω από πίεση, αλλά και με αυτά που γράφονται και λέγονται στην Ελλάδα να πω “άντε γεια σας”! Αυτό θα είναι εναντίον του ΠΑΟΚ αλλά και δικό μας. Το βασικό μου μέλημα είναι να φέρω σε πέρας και επιτυχώς την όλη προσπάθεια και να γίνει η επένδυση στον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται όμως υπομονή».

Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη:

«Έχουμε στενή επαφή και πλάνα μακράς διάρκειας μαζί. Η συνδρομή και η παρουσία του είναι απαραίτητη. Ελπίζω να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και Δευτέρα (17/1) ή Τρίτη (18/1) να έρθω. Έτσι κι αλλιώς θα υπάρχει δελτίο Τύπου για τις οριστικές εξελίξεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags