17/01/11 - 14:34

Έτοιμοι για όλα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

«Όποιος νομίζει ότι μπορεί να αυθαιρετήσει εις βάρος του συλλόγου θα μας βρει ετοιμοπόλεμους και μπροστά του, έτοιμους για όλα», γράφει η «Θύρα 4» στην επίσημη ιστοσελίδα της.

 Έτοιμοι για όλα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
33.165views 0shares

Αναλυτικά η ανάρτηση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Στα εξωαγωνιστικά θέματα, περισσότεροι απο 5 χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν κατάληψη στο Πανθεσσαλικό και δεν σταμάτησαν να διδάσκουν ΠΑΟΚ αφού η συμπεριφορά τους ήταν υποδειγματική μέσα και έξω από το γήπεδο. Αφού πρώτα διέσχισαν την εθνική οδό χωρίς να πληρώσουν διόδια, όπως οφείλουν να κάνουν όλοι οι συνειδητοποιημένοι πολίτες, στη συνέχεια οδηγήθηκαν προς το γήπεδο.

Σημειώνουμε ότι οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ που μπήκανε απο νωρίς στην πόλη του Βόλου δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα, αντίθετα ξοδέψανε την ώρα τους απολαμβάνοντας ντόπια τσίπουρα και μεζέδες. Έξω απο το γήπεδο τα δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας και η εμφανής προδιάθεση των αστυνομικών (που μας περιμένανε με τις μάσκες στα μούτρα και τα γκλομπ στα χέρια) για τσαμπουκάδες, οδήγησαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε μία ολιγόλεπτη ένταση. Τότε η αστυνομία προχώρησε σε υπερβολική και εκτεταμένη χρήση χημικών που εξόργισε τους πάντες γιατί όπως έχουμε τονίσει τα δακρυγόνα δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα σε «αθώους» και «ενόχους». Τα εισπνέουν όλοι και αντιδρούνε όλοι.

Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπιστεί αυτό το χημικό όργιο απο τους βασανιστές του Chrisoxoidi και του Papoutsi, είδαμε κάποιες μικροεστίες φωτιάς εντός και εκτός του γηπέδου, αφού ο μόνος ουσιαστικός τρόπος αντιμετώπισης των δακρυγόνων είναι η φωτιά (μετά τις αντιασφυξιογόνες μάσκες εννοείται) που περιορίζει την επίδραση τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτή η σωτήρια κίνηση που επικροτήθηκε απο όλους όσους ήταν στο γήπεδο, εκτόνωσε την κατάσταση και οδήγησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την ωριμότητα και τη σοβαρότητα που επέδειξε για πολλοστή φορά.

Και επιτέλους ας μπει ένα τέλος στην αστυνομική βαρβαρότητα που επικρατεί σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας και ειδικά στα γήπεδα, δεν χρειάζεται να κινδυνεύουν ζωές επειδή κάποιοι αντί για μυαλό έχουν κάτι άλλο μέσα στο κεφάλι τους. Η παραμικρή τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άψογη στάση του κόσμου μας, φοβόμαστε ότι θα οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις που ούτε καν μπορεί να φανταστεί η πασοκική κυβέρνηση. Καλούμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε συνεχή εγρήγορση και αγωνιστική διάθεση.

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να αυθαιρετήσει εις βάρος του συλλόγου θα μας βρει ετοιμοπόλεμους και μπροστά του, έτοιμους για όλα. Επόμενος αντίπαλος ο Ολυμπιακός για το κύπελλο και η ομάδα πρέπει να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Θέλουμε το κύπελλο σαν τρελοί».