17/01/11 - 14:38

Μία από τα ίδια ο Βεκρής

Ο Τζόνι Βεκρής έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο πριν από λίγο, αλλά δεν ξεδιάλυνε το διοικητικό τοπίο στον Παναθηναϊκό.

Μία από τα ίδια ο Βεκρής
33.179views 0shares

«Τυπικά δεν υπάρχει πρόεδρος στον Παναθηναϊκό. Εγώ δεν είμαι των αξιωμάτων», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα επιχειρηματία στον novasport fm και συνέχισε: «Την Πέμπτη θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, κάτι για το οποίο θα βγει και επίσημη ανακοίνωση. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για το τι θα γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να υπάρξει πρόεδρος».

Αναφερόμενος στον Δημήτρη Γόντικα συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει η ιδιότητα του προεδρεύοντα αντιπροέδρου και συνεπώς δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί έτσι η ομάδα».

Ερωτηθείς για ποιο λόγο δεν αναλαμβάνει ο ίδιος: «Όταν αναλαμβάνω κάτι θέλω να δίνω όλες τις δυνάμεις μου σε αυτό. Αν ήταν να αναλάβω θα ήθελα να είμαι full time πάνω σε αυτό, κάτι που δεν μπορώ. Πρέπει να έχει χρόνο και πόρους για να είναι κάποιος πρόεδρος. Από την μία υπάρχουν έξοδα συνέχεια. Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να δώσεις ένα πριμ στους παίκτες για να τους επιβραβεύσεις για κάτι. Δεν θέλω να είμαι τυπικά πρόεδρος και να κάποιος άλλος να έχει αναλάβει τις ευθύνες. Τόσο καιρό ήμουν για να εξυπηρετήσω μια κατάσταση».

Συνεχίζοντας έδωσε μια προσωπική εκτίμηση ενόψει Πέμπτης: «Ο κύριος Γόντικας θα μπορούσε να γίνει πρόεδρος, αλλά μάλλον δεν πάμε στη λύση αυτή. Ο κ. Δάβαρης επίσης. Είχε ένα προσωπικό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό και δεν μπορούσε να εμπλακεί, αλλά τώρα μάλλον το έχει ξεπεράσει. Μου μοιάζει στον τρόπο που θέλει να λειτουργεί, αλλά και πάλι είναι κάτι που πιστεύω εγώ».

Καταλήγοντας υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους δεν δέχθηκε ο Αδαμάντιος Πολέμης να αναλάβει, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού στις τελευταίες αγωνιστικές .