Facebook Pixel Πάντελιτς, ο γαύρος!
| 2011-01-17 14:58:00

Πάντελιτς, ο γαύρος!

Πάντελιτς, ο γαύρος!

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Μάρκο Πάντελιτς μιλάει για τη σχέση του με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του. 

«Η σχέση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι καταπληκτική, από την πρώτη μέρα. Φοβηθήκαμε πως θα χάναμε βαθμούς, αλλά ο κόσμος μας χειροκροτούσε», δήλωσε στην «Sportski Zurnal» ο 32χρονος επιθετικός και πρόσθεσε για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό:

«Η ομάδα μας ήταν κάπως αδύναμη, γιατί μας έλειπαν οκτώ παίκτες. Δυσκολευτήκαμε πολύ. Είναι πάντα δύσκολα όταν η φιλοξενούμενη ομάδα μάχεται για τη σωτηρία της. Παίζει κλειστά και είναι δύσκολο να διασπάσεις την άμυνά της. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ενώ στην επανάληψη αντί να σκοράρουμε εμείς, δεχτήκαμε δύο γκολ από ισάριθμες ευκαιρίες του Πανσερραϊκού. Αυτό που μετρά όμως είναι πως καταφέραμε γρήγορα να αντιδράσουμε».

Όσο για τη δική του απόδοση, είπε: «Τα γκολ που πέτυχα σημαίνουν πολλά για μένα. Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής μου. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, όμως, είναι να κερδίζει η ομάδα. Όλα τα άλλα δεν μετρούν τόσο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags